Újabb 2 gyermek lett öngyilkos a WhatsAppon keresztül támadó Momo miatt

Forrás: Instagram/j_s_rock, Instagram/milanarvaez08 -
WhatsApp lény Momo öngyilkosság serdülőkor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekeket és serdülőket zaklat továbbra is a WhatsAppon keresztül Momo, a horrolény. Újabb két gyermek lett öngyilkos. 

Momo, a horrolény főként WhatsAppon keresztül keresi fel gyermek- és serdülőkorú áldozatait, akikkel elhiteti, hogy mindent tud róluk, majd feladatok elvégzésére kényszeríti őket, például öncsonkításra vagy öngyilkosságra. A feladatok elvégzéséről fényképes bizonyítékot kér, különben nyomasztó képekkel, hangokkal zaklatja áldozatát.

Újabb két gyerek lett öngyilkos Momo miatt Forrás: Instagram/j_s_rock, Instagram/milanarvaez08

A 24. hu cikke szerint újabb két gyermek lett öngyilkos Momo miatt. Eddig egy 12 éves argentin, egy 15 éves magyar lány, és egy 18 éves indiai fiú vetett véget életének.

A két új áldozat, egy fiú és egy lány ismerték egymást, a fiú mutatta meg a játékot a lánynak, mielőtt végzett magával. Két nappal később a lány is felakasztotta magát. A rendőrség mindkettőjük telefonján megtalálta Momo-t és bizonyítékokat arra, hogy ők az ő kihívásait teljesítették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.