Reggeli (tévéműsor) pankrátor Oszvald Marika Lukács Miki RTL Klub pankráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két pankrátor esett egymásnak az RTL Klub reggeli műsorában.

Mint azt már megírtuk, pankrátorként verekedett három férfival Oszvald Marika a Szenzációs négyes című műsorban. Ezen apropóból a színésznő most az RTL Klub Reggelijének vendége volt.

A műsorban két pankrátor esett egymásnak és mutatott be néhány dobást. Az egyiket még a műsorvezető, Lukács Miki is kipróbálta.

Gáspár Bea lakáséttermet nyit: egy nagy álma vált valórahttp://www.life.hu/sztarok/20180905-gaspar-bea-lakasettermet-nyit-egy-nagy-alma-valt-valora.htmlAz egész ország megismerhette, milyen nagyszerűen főz Bea asszony, mostantól azonban bárki bele is kóstolhat Győzike feleségének főztjébe! TV + Sztárok--Megszületett a döntés Rékasi Károly motorbalesetének ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-megszuletett-a-dontes-rekasi-karoly-motorbalesetenek-ugyeben-itelet.htmlHosszú hónapok után végre megszületett a döntés Rékasi Károly 2015-ös motorbalesetének ügyében. TV + Sztárok--Curtis-t meglepte, amikor felkérték a Csak show és más semmirehttp://www.life.hu/sztarok/20180905-curtist-meglepte-amikor-felkertek-a-csak-show-es-mas-semmire.htmlÚj szerep vár Curtis-re, hiszen eddig nem láthattuk ilyen jellegű műsorban. Ő is showkirály lesz a Csak show és más semmi cím műsorban. TV + Sztárok--Szandi valóra váltja édesanyja álmát a Csak show és más semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-szandi-valora-valtja-edesanyja-almat-a-csak-show-es-mas-semmiben.htmlShowkirálynő lesz Szandi is a Csak show és más semmi című műsorban, ezzel pedig édesanyja gyermekkori álmát válthatja valóra, aki artista szeretett volna lenni. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila lesz Kovács Patrícia újabb lovagja a Korhatáros szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-arpa-attila-lest-kovacs-patricia-ujabb-lovagja-a-korhataros-szerelemben.htmlHamarosan érkezik a Korhatáros szerelem második évada, melyben Árpa Attila is szerepet kapott. Ő is Kovács Patrícia szívét fogja majd ostromolni. TV + Sztárok--Rábaközi Andrea búcsúzott a MasterChef VIP című műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-rabakozi-andrea-bucsuzott-a-masterchef-vip-cimu-musorabol.htmlA TV2 MasterChef VIP című műsorából ismét távozott egy sztár: Rábaközi Andrea vett búcsút a versenytől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.