Ezért égetik a Nike cipőjüket az amerikaiak

Nike égetés cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több amerikai égeti a Nike cipőjét, méghozzá a csatorna legújabb reklámja miatt. 

Egyre többen raknak fel videót vagy fotót az internetre arról, hogy égetik a Nike cipőjüket, és kiderült, hogy mi áll a dolgok hátterében.

A márka Just do it szlogenjének 30. évfordulójára készített új reklámot, melyben szerepel Colin Kaepernick egykori amerikaifutball-játékos is.

Kaepernick térdelt a himnusz alatt Forrás: AFP/2017 Getty Images/Scott Cunningham

Vele van a rajongóknak problémája, ugyanis a játékos azzal tiltakozott a feketéket érintő társadalmi problémák és rendőri túlkapások ellen, hogy nem állt fel egy himnusz alatt, ezzel pedig sokak ellenségévé vált. Azok, akik nem tudták elviselni Colin Kaepernick erős üzenetét, és azt, hogy nem tartja tiszteletben a himnuszt most a Nike cipőiket égetik.

A legmagányosabb angol pásztorlány, Emma Gray megházasodott: fotóhttp://www.life.hu/news/20180906-a-legmaganyosabb-angol-pasztorlany-emma-gray-meghazasodott.htmlÉvekkel ezelőtt a magányra rendezkedett be az angol pásztorlány, de végül hozzá is megérkezett az igazi: össze is házasodtak. NewsOrigoNapokig életben maradt egyedül anyja öngyilkossága után a 3 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20180906-napokig-eletben-maradt-egyedul-anyja-ongyilkossaga-utan-a-3-eves-kislany.htmlKenyeret és vajat evett napokig az a 3 éves kislány, akinek édesanyja felakasztotta magát hálószobájában. A gyermekre a rendőrök találtak rá zilált állapotban, az édesanyán nem látták depresszió jeleit. News--Meteorológiai szolgálat: öt nap alatt 100-160 milliméter eső esett a Dunántúl északi felénhttp://www.life.hu/news/20180906-meteorologiai-szolgalat-ot-nap-alatt-100160-millimeter-eso-esett-a-dunantul-eszaki-felen.htmlA Dunántúl északi felén öt nap alatt 100-160 milliméter eső esett, míg több helyen 1 milliméternyi csapadék sem hullott - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a Facebook-oldalán.News--Szökött kenguru kószál Ausztriában: videóhttp://www.life.hu/news/20180905-szokott-kenguru-koszal-ausztriaban-video.htmlEgyelőre nem tudni, honnan szökött meg és azt sem, hogy pontosan milyen fajta, mindenesetre arra videós bizonyíték van, hogy egy szökött kenguru tartja lázban Ausztriát. NewsOrigoA dabasi rendőrök elfogták a szeméremsértő férfit, az ócsai recskarémet (18+)http://www.life.hu/news/20180905-a-dabasi-rendorok-elfogtak-a-szemeremserto-ferfit-az-ocsai-recskraemet-18.htmlNem garázdálkodik tovább az ócsai recskarémnek nevezett férfi, aki településszerte meztelenre vetkőzött majd magához nyúlt. A rendőrök elkapták. NewsThinkstockVandálok hatalmas péniszt rajzoltak a domboldalra: fotóhttp://www.life.hu/news/20180905-vandalok-hatalmas-peniszt-rajzoltak-a-domboldalra.htmlVandálok egy hatalmas péniszt varázsoltak a domboldalra egy brit kerékpáros versenyen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.