Előkerült egy régi levél, amelyet Fülöp herceg írt Dianának

Forrás: AFP/Leon Neal -
házasság Károly herceg Fülöp herceg Camilla hercegné Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy 1992-es kézzel írott levél, amelyet Fülöp herceg küldött Dianának. Ebből kiderül, a herceg nagyon szerette menyét és támogatta őt Károllyal szemben.

A Mirror birtokába került egy levél, amelyet 1992-ben írt Fülöp herceg Dianának. A dokumentumból kiderült, a herceg nagyra becsülte menyét és támogatta őt. Fiát, Károlyt egyszerűen butának nevezte, azért, mert az ő pozíciójában képes mindenét kockáztatni egy olyan nőért, mint Camilla.

Soha nem gondoltuk volna, hogy miatta hagy el téged. Meg sem fordult a fejünkben..."

Fülöp herceg 1992-ben levelet írt Dianának Forrás: AFP/Leon Neal

Fülöp emellett felajánlotta Dianának, hogy megpróbál békét teremteni közte és Károly között.

Csak ismételni tudom, amit eddig is mondtam. Mindent megteszek annak érdekében, hogy rendbe jöjjenek a dolgok közted és Károly között. De sajnos el kell, hogy ismerjem, nincs házasság-tanácsadói tehetségem."

A herceg ugyanakkor tisztázta menyével, hogy Diana sem tarthat szeretőket, mert ebben az esetben nem fogják őt támogatni. Utalt továbbá arra is, hogy a hercegnő viselkedése is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Károly és Camilla ismét közel került egymáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.