Megtörte a csendet Ariana Grande: így búcsúzott elhunyt szerelmétől

Forrás: Thinkstock -
Mac Miller Ariana Grande rapper túladagolás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy képpel búcsúzott exétől, Mac Millertől Ariana Grande énekesnő.

Pénteken hunyt el a 26 éves Mac Miller, amerikai rapper. Halálát túladagolás okozta. Egykori szerelme, Ariana Grande egy képpel búcsúzott exétől, a fotónál pedig letiltotta a kommentelési lehetőséget. Azért tette ezt, mert számos rajongó azt gondolja, hogy Ariana a hibás a zenész haláláért.


Az énekesnő nem fűzött a rapper képéhez kommentárt, de a fekete-fehét fotó elárulja, hogy mély gyászban van.

17 évvel fiatalabb menyasszonya miatt szóltak be Kárász Róbertnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-17-evvel-fiatalabb-menyasszonya-miatt-szoltak-be-karasz-robertnek.htmlAz ATV #Bochkor című műsorában igen kínos kérdéseket kapott fiatal menyasszonyával kapcsolatban Kárász Róbert. A műsorvezetőt azonban nehéz volt zavarba hozni.TV + Sztárok--Könnyekben tört ki a kamerák előtt Csomor Csilla a MasterChef VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-konnyekben-tort-ki-a-kamerak-elott-csomor-csilla-a-masterchef-vipben.htmlCsomor Csilla számára lelkileg megterhelő volt a MasterChef VIP legutóbbi adása, hiszen nehezen viselte a kritikákat, amiket kapott. De megnyugodhatott, mert továbbjutott.TV + SztárokOrigoÍgy borult ki a pályán Serena Williams: az ütőjét is kettétörte - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-borult-ki-a-palyan-serena-williams-az-utojet-is-kettetorte.htmlA New Yorkban zajló nyílt női teniszbajnokság elődöntőjében Oszaka Naomi, a 20 éves japán teniszező és a világklasszis Serena Williams játszott egymással. A mérkőzés nem volt balhétől mentes, Serena az ütőjét is kettétörte.TV + Sztárok--Így csókolja új szerelme Hódi Pamelát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-csokolja-uj-szerelme-hodi-pamelat-foto.htmlBerki Krisztián exe, Hódi Pamela szerelmes fotót posztolt. Így szereti őt új párja, Bence egy hosszú hét után. TV + Sztárok--Óriási balhé a New York-i divathéten: Cardi B rátámadt Nicki Minajrahttp://www.life.hu/sztarok/20180909-oriasi-balhe-a-new-yorki-divatheten-cardi-b-ratamadt-nicki-minajra.htmlCardi B a New York-i divathét egyik buliján nekiment vetélytársának, Nicki Minajnak. TV + Sztárok--Megnősült a Tankcsapda frontembere, Lukács László: fiatal lányt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-megnosult-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo-fiatal-lanyt-vett-el.htmlAugusztus elején röppent fel a hír, hogy Lukács László, a Tankcsapda frontembere megnősül. A menyasszony kilétéről azóta sem lehetett semmit tudni, most viszont meg is mutatta újdonsült feleségét a zenész. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.