Egy negyvenéves börtönben ülő férfit gyanúsítanak a 2013-as soroksári gyilkosság elkövetésével. Kiderült, hogy az illetőt szemtanúk látták még a környéken a tette után: össze volt karmolva az arca. 

Öt év után végre van gyanúsítottja a 2013-as soroksári gyilkosságnak. Krisztinát futás közben támadták meg, és habár küzdött, sajnos nem tudott felülkerekedni támadóján. A rendőrség azóta nyomoz, és most úgy tűnik, hogy talán megvan a tettes. Egy negyvenéves, büntetését börtönben töltő férfi a gyanúsított, aki Soroksár környékén töltötte a gyermekkorát, felnőttként azonban hajléktalanná vált. Betörés és lopás miatt ült, de a telefonjából kinyert adatok szerint a gyilkosság idején Soroksár környékén tartózkodott.

A férfit összekarmolt arccal látták az eset után - Képünk illusztráció"Forrás: Thinkstock "

A férfi nem tett vallomást, de szemtanúk még látták az eset után egy soroksári rendezvényen, ráadásul összekarmolt arccal. "Ott állt ez a hatalmas ember egy kisebb, általunk is ismert hajléktalannal, az arca pedig össze volt karmolva. Most, hogy látom a róla közzétett képet, biztos vagyok benne, hogy ő volt az. Tőlem, sok más környékbelivel együtt DNS-mintát vettek, ki is hallgattak, öt évig nem volt nyugtom az ügy miatt" - mondta a Borsnak a szemtanú, aki állítása szerint akkor értesítette is a rendőrséget a gyanús alak miatt.