Soroksári gyilkosság: tette után összekarmolt arccal látták a hajléktalan gyanúsítottat

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság soroksári gyilkos hajléktalan gyanúsított
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy negyvenéves börtönben ülő férfit gyanúsítanak a 2013-as soroksári gyilkosság elkövetésével. Kiderült, hogy az illetőt szemtanúk látták még a környéken a tette után: össze volt karmolva az arca. 

Öt év után végre van gyanúsítottja a 2013-as soroksári gyilkosságnak. Krisztinát futás közben támadták meg, és habár küzdött, sajnos nem tudott felülkerekedni támadóján. A rendőrség azóta nyomoz, és most úgy tűnik, hogy talán megvan a tettes. Egy negyvenéves, büntetését börtönben töltő férfi a gyanúsított, aki Soroksár környékén töltötte a gyermekkorát, felnőttként azonban hajléktalanná vált. Betörés és lopás miatt ült, de a telefonjából kinyert adatok szerint a gyilkosság idején Soroksár környékén tartózkodott.

A férfit összekarmolt arccal látták az eset után - Képünk illusztráció "Forrás: Thinkstock "

A férfi nem tett vallomást, de szemtanúk még látták az eset után egy soroksári rendezvényen, ráadásul összekarmolt arccal.

biztos vagyok benne, hogy ő volt az.

Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.