Sztárpárok, akik különleges módon találkoztak: Blake Lively és Ryan Reynolds története sem hétköznapi

sztárpár találkozás szerelem Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpárok életét mindig is nagy érdeklődés övezte, ám az sokszor marad titok, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk. Az ismerkedési szakaszt ugyanis megpróbálják a legnagyobb titokban tartani a celebek, így arra, hogyan lobbant lángra köztük a szikra sokszor csak évekkel később derül fény, és bizony vannak köztük bőven olyanok, akik igazán különleges módon szerettek egymásba. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének története sem mindennapi.

Reese Witherspoon és Jim Toth

Reese Witherspoon és Jim Toth Forrás: AFP/Christopher Polk

Reese Witherspoon számos romantikus filmben szerepelt, de saját házasságának története is beillene egy ilyen moziban. Férjével, Jim Toth-tal egy közös barátjuk buliján találkoztak először, ám nem volt meg köztük elsőre a szikra, azonban Jim barátjának nagyon megtetszett a szőke színésznő. A baj csak az volt, hogy már nem volt igazán józan, amikor megpróbált Reese kegyeibe férkőzni, ezért Jim beavatkozott, és megmentette barátjától a sztárt, aminek a vége az lett, hogy randizni kezdtek és összeházasodtak.

Cameron Diaz és Benji Madden

Cameron Diaz és Benji Madden Forrás: AFP

Cameron Diaz nagyon sok sikeres hollywoodi férfival randizott az évek alatt, mostanra azonban megállapodott Benji Madden mellett. Habár úgy tűnhet, hogy ők egy tipikus hollywoodi pár, találkozásuk nem volt mindennapi. Cameron Diaz többször látta Benjit a városban, ám nem tudta, hogy ki is ő, csupán feltűnt neki, hogy egy igazán helyes férfi. A sors azonban úgy akarta, hogy ők ketten találkozzanak, ugyanis Nicole Richie tartott egy bulit, amelyre mindketten hivatalosak voltak. Azonnal elkezdtek beszélgetni, és szerelembe estek.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas találkozásukkor már mindketten hatalmas sztárnak számítottak Hollywoodban, hírnevük ellenére azonban sokáig nem keresztezték útjaik egymást, de a csillagok szerencsés állásának köszönhetően a nagy találkozás megtörtént egy filmfesztiválon. Danny Devito mutatta be őket egymásnak, és a pletykák szerint Michael Dougles első szavai a következők voltak a gyönyörű színésznőhöz: „Szeretnék a gyerekeid apja lenni". Bármilyen furcsának tűnhet ez a pár szó, úgy tűnik, bevált.

David és Victoria Beckham

David és Victoria Beckham Forrás: AFP/Justin Tallis

David és Victoria Beckham egyike azoknak a sztárpároknak, amiért sokak hisznek az igaz szerelemben. Tökéletesen passzolnak egymáshoz, ráadásul szerelmük története is olyan, akár egy romantikus film. David egy videoklipben látta meg először Victoriát, és azonnal beleszeretett. Első látásra tudta, hogy a tökéletes lelki társa. 1997-ben találkoztak személyesen először a egy jótékonysági focimeccsen, és első látásra egymásba szerettek.

Ryan Reynolds és Blake Lively

Ryan Reynolds és Blake Lively Forrás: Breuel-Bild / DPA / AFP

Ryan Reynolds és Blake Lively szintén egy olyan hollywoodi pár, akik tökéletesek egymás számára, bár ők ezt nem látták eleinte. Kapcsolatuk barátsággal kezdődött és annyira nem ismerték fel, hogy őket az ég is egymásnak teremtette, hogy elmentek egy duplarandira. Ott jöttek rá, hogy inkább egymás iránt érdeklődnek, nem azok iránt, akivel jöttek. Rögtön elkezdtek találkozgatni, a többi pedig már történelem.

Így néz ki Tolvai Reni édesanyja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-igy-nez-ki-tolvai-reni-edesanyja.htmlTolvai Reni megmutatta követőinek édesanyját, aki elképesztő formában van: nem kérdés, az énekesnő kitől örökölte szépségét. TV + SztárokOrigoZaklatás áldozata lett a Gossip Girl sztárja, Penn Badgleyhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-zaklatas-aldozata-lett-a-gossip-girl-sztarja-penn-badgley.htmlMegdöbbentő kijelentést tett a Gossip Girl sztárja, Penn Badgley: korábban őt is zaklatták. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg pocakját Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180912-furdoruhaban-mutatta-meg-pocakjat-voksan-virag.htmlVoksán Virág néhány hét múlva életet ad első gyermekének, de előtte még bevállalt egy merész, fürdőruhás fotózást. TV + Sztárok--Operettszínház: visszavonta pályázatát Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-operettszinhaz-visszavonta-palyazatat-kerenyi-miklos-gabor.htmlKerényi Miklós Gábor visszatért a Budapesti Operettszínházba, de csupán egy társulati gyűlés erejéig. TV + Sztárok--Weisz Fanni barátja állítja, látta, hogy férje hátba veri a modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-weisz-fanni-baratja-allitja-latta-hogy-ferje-hatba-veri-a-modellt.htmlMár nem csak Weisz Fanni barátnője állítja, hogy látta, férje megüti a modellt, hanem egy másik barát is. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly esett ki a MasterChef VIP versenyébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-gesztesi-karoly-esett-ki-a-masterchef-vip-versenyebol.htmlA MasterChef VIP-ból ismét távoznia kellett egy versenyzőnek, a séfek úgy döntöttek, Gesztesi Károly teljesítménye nem volt elég a továbbjutáshoz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.