Zámbó Jimmy emlékére szerveznek zarándoklatot a rajongók

Forrás: MTI/Földi Imre -
zarándoklat halál Zámbó Jimmy tragédia megemlékezés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenteste napjára szerveznek zarándoklatot Zámbó Jimmy rajongói. Már több mint 3 ezren érdeklődnek az esemény iránt. 

2001-ben hunyt el Zámbó Jimmy csepeli otthonában, amikor egy újévi ünneplés után főbe lőtte magát. Rajongói még most sem tudnak belenyugodni a veszteségbe, megemlékezést szerveznek.

A Ripostvette észre, hogy a Facebookon eseményt hoztak létre "Zámbó Jimmy emlékmenet, majd legjobb nótáinak közös eléneklése" címmel. Az énekes sírjához szeretnének zarándokolni. Az esemény iránt, már több, mint 3 ezren érdeklődnek és 8 százan jelezték, hogy ott lesznek a szentestére szervezett megemlékezésen.

Zámbó Jimmy emlékére szerveznek zarándoklatot Forrás: MTI/Földi Imre

Sztárpárok, akik különleges módon találkoztak: Blake Lively és Ryan Reynolds története sem hétköznapihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-sztarparok-akik-kulonleges-modon-talalkoztak.htmlA sztárpárok életét mindig is nagy érdeklődés övezte, ám az sokszor marad titok, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk. Az ismerkedési szakaszt ugyanis megpróbálják a legnagyobb titokban tartani a celebek, így arra, hogyan lobbant lángra köztük a szikra sokszor csak évekkel később derül fény, és bizony vannak köztük bőven olyanok, akik igazán különleges módon szerettek egymásba. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének története sem mindennapi. TV + SztárokOrigoPuskás Péter élete legnehezebb feladatának tartja az X-Faktor válogatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-puskas-peter-elete-legnehezebb-feladatanak-tartja-az-xfaktor-valogatojat.htmlPuskás Peti szakmailag több lábon áll és mindenütt sikert sikerre halmoz, ennek ellenére nagyon is két lábbal jár a földön. Az InStyle szeptemberi számában nem csak az új kihívásokról, az X-Faktorról és arról mesél, hogyan tud ennyi projektben helytállni állni egyszerre, de azt is elárulja, mi változott benne a kezdeti, megasztáros időszak óta. TV + Sztárok--Töltött fegyverrel kapták el a repülőtéren David Henrie színészthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-toltott-fegyverrel-kaptak-el-a-repuloteren-david-henrie-szineszt.htmlA Disney Channel népszerű színészét, David Henrie-t a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren kapták el a biztonságiak, maikor töltött fegyvert találtak a csomagjában. A sztár közösségi oldalán kért bocsánatot. TV + Sztárok--Bíró Ica 85 millió forintért árulhatja egyik ingatlanáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-biro-ica-85-millio-forintert-arulja-egyik-ingatlanat.htmlA jelek szerint árulja egyik ingatlanát Bíró Ica, hogy ki tudja fizetni tartozását. Devizahitele ugyanis háromszorosára nőtt ez eredetinek. TV + SztárokOrigoA MasterChef VIP forgatásán érte baleset Nyári Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20180912-a-masterchef-vip-forgatasan-erte-baleset-nyari-karoly.htmlKis híján veszélybe került Nyári Károly zongorakoncertje, ugyanis a híresség elvágta az ujját a MasterChef VIP forgatásán. TV + SztárokOrigoTévékamerák előtt sírta el magát Mádai Vivien: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-tevekamerak-elott-sirta-el-magat-madai-vivien.htmlMádai Vivien elsírta magát a MasterChef VIP forgatásán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.