A Cambridge Egyetem hallgatói ledobták a ruháikat egy naptárfotózás kedvéért

Forrás: cambridgebluesnakedcalendar.com -
meztelen jótékonyság naptár vetkőzés egyetem Cambridge-i Egyetem hallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden ruhájuktól megszabadultak a Cambridge Egyetem hallgatói egy jótékonysági naptárfotózás kedvéért. 

A Cambridge Egyetem sportcsapatának hallgatói ledobták a ruháikat, hogy egy jótékonysági naptárat készítsenek. A fiatalok testét alig takarta valami a fotókon.

Jótékonysági céllal meztelenre vetkőztek a Cambridge Egyetem hallgatói Forrás: cambridgebluesnakedcalendar.com

"Mindannyian élveztük a fotózást, ám sokszor korán kellett kelnünk, mert akkor kellett fotóznunk, amikor még kevesen vannak az utcán" - idézte az egyik hallgató, Emma Teal szavait a Daily Mail. A hokis fiúk is nagyon komolyan vették a fotózást. A képek elkészülte előtt még néhány gyakorlatot is végeztek, hogy izmaik jobban duzzadjanak.

Forrás: cambridgebluesnakedcalendar.com

Egy másik diák szerint sokan azt gondolják, hogy pénzt kell adniuk, ha jótékonykodni akarnak, ám ezt máshogy is meg lehet oldani.

Forrás: cambridgebluesnakedcalendar.com

A hallgatók fotóiból készült naptárat 10 fontért lehet majd megrendelni október elejétől. A befolyt pénzből több szervezetet támogatnak majd, a Beat Eating Disorders-t, a Mary's Meals-t, a Papyrust és a Cambridge Rape Crisis Centre-t.

Forrás: cambridgebluesnakedcalendar.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.