Megkeseríti Peller Károly mindennapjait egy őrült rajongója, aki szinte minden nap zaklatja őt. Azzal fenyegeti, megöli. 

A rajongók nem mindig töltik el jó érzéssel a sztárokat, Peller Károlynak is meggyűlt a baja egy őrült követőjével. A 35 éves nő szinte minden nap zaklatja a színészt, durva fenyegetésekkel bombázza a közösségi oldalon.

Peller Károlyt folyamatosan zaklatja egy őrült rajongója"Forrás: Videa "

„Kinyírom a Pellert, becicázott a Bókay-napokon. Én kinyírom a Pellert az biztos" - idézi a Bors a nő egyik nyilvános kommentjét, erről kérdezték a színészt. Egyszer már feljelentettem, bírósági tárgyalás is volt. Ám a júniusi ítélethirdetés után, ahol megrovásban részesült, egyből elkezdte újra a zaklatást. Nemcsak engem zaklat, gyakorlatilag a teljes Operett társulata megkapja a magáét tőle. Így például Peller Anna is a zaklatások alanya. Közösen gyűjtjük ezeket a beírásokat, és perújrafelvételt fontolgatunk. Korábban csak figyelmeztetést kapott. Egyébként bőven van mit gyűjteni, mindennaposak, sőt szinte mindenórásak ezek a kiírások. Iszonyatosan bosszant, sőt mióta bemászott a kertembe, minden bejegyzésnél elfog a pánik, hogy már megint mit talál ki" - mondta Károly. A nő nemcsak neki ír, sok helyen próbálta már bemártani a színészt: írt már több minisztériumnak, a Nemzeti Színháznak és még a Parlamentbe is Peller Károly állítólagos nőügyeiről. Korábban a szomszédaimnak bemutatkozott, hogy ő a feleségem, most pedig éppen ki akar nyírni. Nem lepődök meg már ezen sem, csak azt akarom, hogy legyen már egyszer vége ennek, és ez a nő soha többet ne írja le a nevem sehová" - árulta el a színész. A lap megpróbálta felkeresni a nőt, de vele nem tudtak beszélni, csak a helyiek számoltak be a többi furcsa ügyéről: sokakat zaklat ott is, például a polgármastert és a tiszteletest is.