Bosszúsan érkezett a tárgyalásra Lagzi Lajcsi, mert nyilatkozata ellenére feleségét is beidézték. Az asszony később elviharzott. 

Csütörtökön folytatódott Galambos Lajos tárgyalása, amelyben a zenészt, feleségét Boglárkát és kilenc társukat víz,- gáz- és áramlopással vádolja az ügyészség - írja a Blikk

Lagzi Lajcsi bosszúsan érkezett a bíróságra, mert nyilatkozata ellenére feleségét is beidézték. Boglárka asszony ugyanis májusban kérvényezte, hogy ezentúl ügyvédje képviselje őt, a bíró ezt el is fogadta. 

Galambos Lajos bosszús volt a tárgyalásonForrás: TV2 Mokka

"Az új büntetőeljárási törvény miatt vált szükségessé, hogy védencem megismételje korábbi nyilatkozatát, és ezt tudomásul vette" – mondta a lapnak dr. Borza János, Boglárka asszony védője.

"V. János ötödrendű vádlott a szabályszerű idézés ellenére nem jelent meg a bíróságon" – közölte dr. Liziczay Sándor bíró a tárgyaláson. "Képtelen rá, bíró úr, kórházban kezelik" - szólt közbe a zenész, aki találkozott V. János édesanyjával.

Boglárka asszony ügyvédje végül jelezte, hogy védence távozna a tárgyalóteremből, a bíró engedélyt adott, mire az asszony elviharzott.