Meglepő közleményt osztott meg a Kensington Palota: Meghan Markle szakácskönyvet jelentet meg.

Izgalmas új projektre készül Meghan Markle, amelyben igazán megvalósíthatja szenvedélyét: hamarosan szakácskönyvet ad ki. A hercegné egy jótékonysági program keretein belül fogja megjelentetni a könyvet, amelyben olyan receptek szerepelnek majd, amelyek segíthetnek közelebb hozni egymáshoz a különböző közösségeket.

Az ötletet az adta, hogy Meghan januárban ellátogatott egy közösségi konyhába, ahol ő maga is besegített a főzésbe. Később többször is felkereste ezt a helyet és nagyon megtetszett neki ez a fajta jótékonykodás - számolt be róla a HELLO magazin.

Rögtön éreztem egyfajta kötődést ehhez a konyhához. Ez a hely tökéletes a nők számára, hogy főzés közben közelebb kerüljenek egymáshoz, megosszák egymással örömeiket, bánataikat, együtt sírjanak, nevessenek. Itt találkozhatnak és összekapcsolódhatnak a különböző identitások. Ezzel a jótékonysági kezdeményezéssel, ennek a könyvnek a bevételéből segíthetjük a konyha felvirágoztatását és további működését" – írja az könyvről elöljáróban Meghan.