A palota jelentette be: szakácskönyvet ad ki Meghan Markle

Forrás: Getty Images/Chris Jackson -
projekt palota Meghan Markle szakácskönyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő közleményt osztott meg a Kensington Palota: Meghan Markle szakácskönyvet jelentet meg.

Izgalmas új projektre készül Meghan Markle, amelyben igazán megvalósíthatja szenvedélyét: hamarosan szakácskönyvet ad ki. A hercegné egy jótékonysági program keretein belül fogja megjelentetni a könyvet, amelyben olyan receptek szerepelnek majd, amelyek segíthetnek közelebb hozni egymáshoz a különböző közösségeket.

Az ötletet az adta, hogy Meghan januárban ellátogatott egy közösségi konyhába, ahol ő maga is besegített a főzésbe. Később többször is felkereste ezt a helyet és nagyon megtetszett neki ez a fajta jótékonykodás - számolt be róla a HELLO magazin.

Rögtön éreztem egyfajta kötődést ehhez a konyhához. Ez a hely tökéletes a nők számára, hogy főzés közben közelebb kerüljenek egymáshoz, megosszák egymással örömeiket, bánataikat, együtt sírjanak, nevessenek. Itt találkozhatnak és összekapcsolódhatnak a különböző identitások. Ezzel a jótékonysági kezdeményezéssel, ennek a könyvnek a bevételéből segíthetjük a konyha felvirágoztatását és további működését" – írja az könyvről elöljáróban Meghan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.