Az FBI lezárta az Új-Mexikóban található csillagvizsgálót

FBI UFO Új-Mexikó csillagvizsgáló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ufókkal foglalkozó teoretikusokat máris felizgatták az Új-Mexikóban történtek, ugyanis az FBI bezárta a csillagvizsgálót és teljes hírzárlatot rendeltek el. 

Új-Mexikóban egy csillagvizsgálót zárt le az FBI úgy, hogy még az ablakokon sem lehet belátni. A csillagvizsgáló üzemeléséért felelős konzorcium, az AURA (Association of Universities for Research in Astronomy), valamint az Új-Mexikói Állami Egyetem szakemberei is nagyokat hallgatnak egyelőre - írja a Player.hu.

A közeli település, Cloudcroft egyik lakosa azt nyilatkozta, hogy még egy postahivatalt is kiürítettek. Nem meglepő, hogy a legtöbbeknek az X-Akták című sorozat ugrott be, főleg azoknak, akik rajonganak az ufókkal kapcsolatos elméletekért.

Az AURA szóvivője, Shari Lifson végül annyit mondott, hogy elővigyázatossági okokból ürítették ki a csillagvizsgálót, de ennél többet nem tudni az esetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.