Januárban vádolta meg először Kósz Zoltánt egy 11 éves kislány azzal, hogy szexuálisan zaklatta őt. A vízilabdázó állítja, hazugság minden egyes ezzel kapcsolatos kijelentés és bármilyen vizsgálat alá veti magát, hogy kiderüljön az ártatlansága. A Mokkában vállalta, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Istenes László és Szabó Dóra vendége volt a kedd reggeli Mokában Kósz Zoltán vízilabdázó, aki egyetértett a műsorvezető azon felvetésével, miszerint a történet legnagyobb áldozata a 11 éves kislány, aki szexuális zaklatással vádolta meg a sportolót. 

Kósz Zoltán, vízilabdakapus a Vodafone AranygálánForrás: MTI/Beliczay László

"Mindenképpen szeretném kijelenti, Zsolt nevében is, hogy teljes mértékben ártatlanok vagyunk az ügyben. Egy újjal sem nyúltunk hozzá a kislányhoz. Minden olyan vizsgálatnak, meghallgatásnak alávetjük magunkat, ami az ügy kimenetelét elősegíti. Ezért vagyok én most is itt." - kezdte mondandóját Kósz.

"Kiskorai óta ismerjük egymást, a családdal jó viszonyunk van. A kislány bátyja járt hozzánk vízilabdázni, amióta az egyesület létezik." - folytatta a sportoló, aki elmesélte azt is, hogy a kislány szüleivel is jó viszonyt ápolt, akiknek éttermében ő is sokszor megfordult.

Állítólag hétfőn történt meg a kislány szexuálpszichológiai vizsgálata, ami a hírek szerint egyértelműen megmutatja majd, hogy igazat mond-e a 11 éves gyerek. Az ügyvéd hivatalosan nem értesült erről a szakértői vizsgálatról, ő is csak a sajtóból hallott a dologról, amit felháborítónak tart.