Óriási indulatokat váltott ki a napokban annak a 13 éves kislánynak az ügye, aki azt állította, hogy szexuális viszonyt folytatott két vízilabdaedzőjével. Két pártra szakadt az ország: egyesek a kislány szüleit pocskondiázzák, mások a sportolók fejét követelik. Ám biztosat csak akkor tudhatunk, ha megvannak a kislány vizsgálatának eredményei.

A Bors úgy tudja a szentendrei vízilabdások ügyvédjeitől, hogy a rendőrség még egyiküket sem kereste meg, az állítólagos feljelentésről is a médiából értesültek. Azt mondják, a megkeresésre akkor kerülhet sor, ha megvannak a kislány nőgyógyászati és pszichológiai vizsgálatának eredményei. Ha a szakértők azt állapítják meg, hogy a gyermek nem szavahihető, akkor az eljárás véget is érhet, a rendőrök meg sem hallgatják az edzőket. Ebben az esetben a kislány családja panasszal élhet, amit az ügyészség bírál el.

A Magyar Idők úgy tudja, hogy az igazságügyi szakértői vizsgálatok a kislány édesanyjának jelenlétében kezdődtek hétfőn. A Bors próbálta megtudni az eredményeket, de a gyermek ügyvédje napok óta nem elérhető.