Rengeteg időt tölt a konyhában Bay Éva, hiszen imádja finom falatokkal elhalmozni családját, ám ennek megvan az oka! Fiát ugyanis születése után nem tudta táplálni.

Bay Éva konyhai tapasztalataihoz nem fér kétség, ezt a nézők is tudhatják, hiszen a MasterChef VIP-ben láthatjuk teljesítményét. Otthon sincs azonban ez másként, a tévés rengeteg időt tölt a konyhában, hogy elhalmozza családját finom falatokkal.ó, ennek azonban megvan az oka: egy komoly trauma áll a hátterében. 

Bay Éva otthon is sokat főzForrás: TV2

"Nehéz elképzelni, de amikor megszültem Lacit, nem tudtam etetni. Majdnem megöltem a gyerekemet. Szörnyű drámaként éltem meg, sosem feledem azt a borzasztó érzést. Nem volt tejem, mert nincs tejmirigyem. A szülés után napokig a kórházban táplálták a kisfiamat, de utána én már nem tudtam etetni. Néhány nap elteltével már éhen akart halni a kicsikém, folyadékot kapott, de enni nem. Szerencsére volt patikus ismerősünk, aki segített, az apukám szombaton száguldott a tápszerért, csak úgy kakukkolt, ahogy nyelte. Soha nem felejtem el, életre szóló dráma volt, majdnem belehaltam" - mondta a Blikknek Éva, aki azóta folyamatosan azon van, hogy családja mindig jóllakjon.