Garami Gábor potyautas megható Peller Anna sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna Garami Gábornak öntötte ki a szívét. Elárulta, hogy gyermekkori álma valósult meg azzal, hogy sikeres színésznő lett.

Peller Anna a Potyautas vendégeként Garami Gábornak elárulta, sikerült megvalósítania gyermekkori álmát. Amikor arról mesélt, milyen hosszú út vezetett a sikerig, elsírta magát.

Garami Gábor:„Peller Annából az lett, mint akiről a három éves Peller Anna álmodozott?"

Peller Anna:„Juj, ez nagyon jó kérdés. Képzeld el, hogy igen. Tényleg hihetetlen, de igen. A kicsi Peller Anna most büszke rám... Nagyon sok harca volt... Most nagyon meghatódtál, ne haragudj... És én is nagyon meghatódtam. Nagyon nagy út volt eddig, és egy álom vált valóra. Mikor pici voltam, a szobában magnóra vettem fel a Hairből a Hair című dalt, álltam a szobában, magamra aggattam a rongyokat és azt képzeltem, hogy 4-5 ezer ember néz, és kis hurkagyurkaként ott tomboltam a szobában. Amikor a szegedi szabadtérin ezt a képet visszakaptam... Az akkora flash volt, annyira hihetetlen az élet. Elnézést, hogy ilyen szentimentális vagyok..."

Peller Anna nem bírt könnyeivel Forrás: YouTube/BlikkTV
Weisz Fanni és édesanyja, Léránt Ágnes nem békülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-weisz-fanni-es-ededsanyja-lerant-agnes-nem-bekulnek.htmlWeisz Fanni és édesanyja között régóta elmérgesedett a viszony, és úgy tűnik, egyelőre nincs mód a békülésre. A modell születésnapján sem közeledtek egymáshoz. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál hamarosan megerősítheti házassági fogadalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20180919-ordog-nora-es-nanasi-pal-hamarosan-megerositheti-hazassagi-fogadalmat.htmlTitkos esküvőt tervez Ördög Nóra és Nánási Pál: a sztárpár 8 év után szeretné újra megerősíteni fogadalmát. TV + SztárokOrigoBay Éva nem tudta táplálni gyermekét szülés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-bay-eva-nem-tudta-taplalni-gyermeket-szules-utan.htmlRengeteg időt tölt a konyhában Bay Éva, hiszen imádja finom falatokkal elhalmozni családját, ám ennek megvan az oka! Fiát ugyanis születése után nem tudta táplálni. TV + SztárokOrigoLisztes Krisztián egykori válogatott focista 18 év után válik feleségétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-lisztes-krisztian-egykori-valogatott-focista-18-ev-utan-valik-felesegetol.htmlLisztes Krisztián és felesége elválnak. A 49-szeres egykori válogatott és párja 18 év után folytatják külön utakon. TV + SztárokOrigoMúzeumba kerültek Ambrus Attila, a Viszkis relikviáihttp://www.life.hu/sztarok/20180918-muzeumba-kerultek-ambrus-attila-a-viszkis-relikviai.htmlRendőrmúzeumban láthatják az érdeklődők Ambrus Attila, a Viszkis rabló relikviáit, azokat a tárgyakat, amelyeket a rablásnál vagy épp a szökésnél használt. TV + Sztárok--Megszólalt a nemi erőszakkal vádolt vízilabdázó, Kósz Zoltán feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180918-megszolalt-a-nemi-eroszakkal-vadolt-vizilabdas-kosz-zoltan-felesege.htmlA napokban tört ki a botrány: két sportolót vádolt meg egy 13 éves kislány nemi erőszakkal. A két férfi közül egyelőre csak Kósz Zoltán szólalt meg, és leszögezte, ártatlanok. Most a sportoló felesége is megszólalt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.