Nyilatkozott az ATV-nek a nemi erőszakkal vádolt vízilabdás, Petőváry Zsolt

Forrás: Shutterstock -
ATV nemi erőszak vízilabda Petőváry Zsolt pedofília Kósz Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai bajnok vízilabdást, Kósz Zoltánt és egykori csapattársát, edzőtársát, Petőváry Zsoltot a napokban azzal vádolta meg egy 13 éves kislány, hogy két évvel ezelőtt szexuális viszonyt folytattak vele. Kósz Zsolt két nappal ezelőtt nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, és most Petőváry is megszólalt.

A két vízilabdaedző tagadja a vádakat, Kósz elmondása szerint nem tér magához a megrázkódtatástól. Petőváry most azt mondta az ATV Híradójának, szíve szerint elmeorvosi és gyámhatósági szakértőt is bevonna a perbe. A kislányt egyébként hétfőn vizsgálta meg egy nőgyógyász és egy pszichológus, de az eredményekről egyelőre semmit sem tudni.

Petőváry azt tartja a legszomorúbbnak az egészben, hogy bárkivel megtörténhet az, ami most velük. "Egyszercsak bedobják és egy nap alatt tönkre lehet tenni bárkinek az életét, munkáját" - mondta. A két edző 13 éve alapította az egyesületet. Családias hagulatban tanították a gyerekeket, mindenki ismert mindenkit. Elmondása szerint a kislány családjával is jó viszonyt ápoltak, támogatták őket erkölcsileg és anyagilag is, több rendezvényt vittek a gyermek szüleinek éttermébe: "Mi ennek a családnak csak támogatást adtunk. Mind erkölcsi, mind valamilyen szinten anyagi oldalról is."


Arról is beszélt, hogy a kislánnyal voltak problémák, több szülő követelte már korábban, hogy rúgják ki az egyesületből, ők azonban esélyt akartak adni neki. Személyesen azonban sosem voltak a gyermek edzői. "A szülők iszonyúan fel vannak háborodva, mert sokkal többet tudnak erről a kislányról, mint mi" - mondta Petőváry.

Vujity Tvrtko a világ legerősebb paprikájába kóstolt bele élő adásban: el kellett köszönni a nézőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-vujity-tvrtko-a-vilag-legerosebb-paprikajaba-kostolt-bele-elo-adasban.htmlVujity Tvrtko hihetetlenül erős papríkát ízlelt meg élő adásban, és nem lett jó vége. TV + Sztárok--Kristen Bell színésznő vallotta, hogy füvet szívhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-kristen-bell-szineszno-vallotta-hogy-fuvet-sziv.htmlNem tagadja Kristen Bell színésznő, hogy minden héten kábítószert fogyaszt. Férjének pedig semmi kifogása nincs a füves cigik ellen. TV + Sztárok--Az Emmy-gálán kérte meg barátnője kezét Glen Weisshttp://www.life.hu/sztarok/20180919-az-emmygalan-kerte-meg-baratnoje-kezet-glen-weiss.htmlSenki nem számított rá, legfőképpen Glenn Weiss kedvese nem, hogy az Emmy-gálán kérik meg a kezét, ám mégis így történt. Elképesztő pillanatoknak lehettek tanúi a teremben ülők. TV + Sztárok--Horányi Juli évekkel ezelőtt felborult kocsijával az autópályánhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-horanyi-juli-evekkel-ezelott-felborult-kocsijaval-az-autopalyan.htmlEgy szörnyű emléket idézett fel a tévékamerák előtt Horányi Juli énekesnő: évekkel ezelőtt kocsijával felborult az autópályán. TV + Sztárok--Nagy szakállat növesztett Eperjes Károly: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-nagy-szakallat-novesztett-eperjes-karoly.htmlEperjes Károly színészre szinte rá sem lehet ismerni: hatalmas szakállat növesztett. TV + Sztárok--Nem mehet ki a mosdóba vacsora közben Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180919-nem-mehet-ki-a-mosdoba-vacsora-kozben-meghan-markle.htmlA királyi családnak szinte minden helyzetre szigorú szabályai vannak, ez alól a vacsora sem kivétel. A mosdóba sem lehet csak úgy kimenni. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.