Kamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja.

Elsőként szerzett a Gáspár családból diplomát Gáspár Evelin, aki az évek alatt 40 kilót is lefogyott. Dundi kiskamaszként ismerte meg az ország, ma azonban már céltudatos fiatal nő. 

"Teljesen más körökben nőttem fel, mint a szüleim. Városba jártam általános iskolába, aztán elkerültem egy másik városba, ahol a középiskolai tanulmányaimat folytattam. Ez a közeg egy teljesen más hatást gyakorolt rám, nyilvánvaló volt számomra, hogy szeretnék diplomát, szeretnék egy karriert építeni azon felül, hogy celebkethetek" - nevetett a Mokkában Gáspár Evelin, aki nagyszüleit is meglátogatta talárjában, hiszen ők nem tudtak ott lenni a diplomaosztón. Úgy véli, a cigányságnak is jó példát mutathat abban, hogy megéri tanulni. Bár nem érzi magáénak a pénzügyi pályát, elkezdett egy táplálkozási tanácsadó képzést. 

Nemcsak tanulmányaiban ért el sikereket, hanem az életmódváltásban is. "Jó példát szeretnék mutatni a kortársaimnak" - folytatta Evelin. "13 évesen voltam 160 centi és 110 kiló körül, most vagyok 178 centi és 72 kiló stabilan" - tette hozzá. "Nálam az volt mindig a probléma, hogy évekig a férfi osztályról vettem a ruhákat. Volt, hogy apukámnak kisebb mérete volt, mint nekem" - mesélte Gáspár Evelin, akinek ezt kamaszként nagyon nehéz volt megélni. 

Azt is elárulta, hogy nagyon fontos számára a család, közeli barátai nincsenek, de úgy tűnik, párja van. "Nekem barátaim sose voltak, nem is lesznek, nem vagyok az a barátkozós típus" - mondta. "Pasim az van" - nevetett Gáspár Evelin.