Együtt vezeti a Csak show és más semmi műsort Ördög Nóra és Liptai Claudia ősszel a TV2-n. Korábban, amikor Nóra a TV2-höz igazolt, arról szóltak a pletykák, hogy nem szívelik egymást, de ezt ők rendre cáfolták. 

"Már rég vezettem élő műort, így nagyon várom a Csak show és más semmit, hiszen ezek mindig ünnepi alkalmak számomra. Külön öröm, hogy Claudiával közösen állhatok majd a színpadon, hiszen mindenki láthatja, hogy bár talán sokan szeretnék hinni, hogy a háttérben rivalizálunk egymással, ezzel szemben az igazság az, hogy abszolút jóban vagyunk. Mindig örülök, amikor összefutunk, mivel rengeteg közös témánk van, és most végre nagyobb teret tudunk szentelni a beszélgetéseknek az adások szüneteiben" - nyilatkozta a Borsnak Nóri. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Szerintem egy médiatörténeti pillanat, hogy a Csak show és más semmiben Nórival műsorvezető-párosként láthat majd minket a közönség. A hazai televíziózás pályáján mindketten hosszú idő óta elpusztíthatatlanok vagyunk. Mi már sokszor latolgattuk a közös műsorvezetés lehetőségét, és most végre alkalmunk nyílik rá. Nórinak kivételes humora van, gyönyörű, és olyat tud ebben a szakmában, amit más nem. A műsorban hétről hétre izgalmas párosításokkal készülnek majd a szereplők, úgy gondolom, hogy mi pedig tökéletesen kiegészítjük majd egymást műsorvezetőként" - mondta el a lapnak Claudia. 

A show-ban 12 híresség küzd meg egymással hétről hétre az év show-királya, vagy show-királynője címért. Harcba száll többek közt Köllő Babett, Horváth Éva, Vastag Csaba, Pápai Joci és Schobert Norbi is.