párkapcsolat szerelmes Amber Heard szerelem Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása óta nincs hír Channing Tatum szerelmi életéről, most azonban megindultak a pletykák arról, hogy újra párkapcsolatban él. Úgy tűnik, a szerencsés hölgy nevét is tudni lehet. 

Amber Heard lehet az a szerencsés hölgy, aki megszerezte magának a nők vágyálmát, Channing Tatumot. A sármos színész szerelmi életéről válása óta nem látott napvilágot semmilyen hír - írja a Business Times.

Most azonban a pletykák szerint a gyönyörű színésznővel randevúzik. Egy bennfentes szerint, még áprilisban jöttek össze, de megpróbálják távol tartani románcukat a nyilvánosságtól. Amber Heard szóvivője azonban közölte, hogy a két fél között semmilyen romantikus kapcsolat nem áll fenn, a színésznő válása úgy döntött, a karrierjére koncentrál, hiszen ő is nemrégiben vált el.

A két színész egyébként már dolgozott együtt a Magic Mike XXL forgatása alatt.

Amber Heard és Channing Tatum a pletykák szerint randiznak, de a szóvivő állítja, hogy nem Forrás: WireImage/2015 Karwai Tang/Karwai Tang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.