Budapesten legutóbb hétfőn hajnalban tombolt a szélvihar, a viharkárok pedig Baronits Gábor színész házát sem kímélték. Szörnyű látványra ébredt. 

"Nem aludtam jól, mert meg vagyok fázva, de éppen amire elszenderedtem, egy hatalmas robajra riadtam fel. Megijedtem, kinéztem az ablakon, de nem láttam semmit.Megnyugtattam magam, hogy csak a szélvihar miatt hallottam furcsa zajokat" - idézte fel a hétfői eseményeket a RipostnakBaronits Gábor színész. A vihar az ő házát sem kímélte, ébredés után azonnal a favágókat és a biztosítókat kellett hívnia. 

"A zaklatott éjszaka után sietve indultam a reggeli rendezvényre, de nem tudtam kiállni az autóval. Akkor vettem észre, hogy kidőlt egy fa és rázuhant a házamra. Rádöbbentem, hogy a fa becsapódását hallottam éjszaka, mondhatom, nem voltam boldog...Már késében voltam, de azonnal felhívtam a favágókat és a biztosítót is. A fa legalább 100 éves volt, ami megrongálta a tetőmet. Szerencsére közel volt a házhoz, különben, ha messziről csapódik a tetőbe, a mostaninál is nagyobb rombolást okoz" - mesélte a lapnak a színész. 

Baronits Gábor a Csak show és más semmiben is láthatják majd a nézőkFotó: Polyák Attila - Origo