Tatár Csilla és Gönczi Gábor három év után újra találkoztak: a TV2 sodorta össze őket

Forrás: Tatár Csilla/Facebook -
Gönczi Gábor TV2 Csak show és más semmi válás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla és Gönczi Gábor három évvel ezelőtti válásuk óta nem találkoztak egymással, mostanáig. A TV2 új műsora, a Csak show és más semmi miatt azonban összefutottak a csatorna székházában, és valószínűleg nem ez az utolsó találkozásuk. 

A TV2 idén ősszel összeboronálja a rég nem látott, egykori párokat. Liptai Claudia és Gesztesi Károly a Sztárban sztár miatt találkoznak majd újra, de Tatár Csilla és Gönczi Gábor sem kerülhetik majd el egymást, hiszen ezentúl ők is egy székházban dolgoznak. Tatár Csilla a Csak show és más semmi műsor miatt jár majd a TV2-höz, ahol könnyen összefuthat a Tények műsorvezetőjével és volt férjével, Gönczivel. A csatorna nagy sajtótájékoztatóján találkoztak is, három éve először álltak egy fedél alatt, hiszen válásuk óta nemigen találkoztak. Persze azóta mindkettejük élete gyökeresen megváltozott: családjuk és új kapcsolatuk lett. Ha újra összefutnának a csatornánál, mindketten gratulálnának a másiknak.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor újra összefutottak Forrás: Tatár Csilla/Facebook

"Családban, szerelemben, házasságban élni számomra csodalatos dolog, örülök, hogy Gábornak is megadatik ez. Ha véletlenül összefutnánk a TV2 büféjében, majd személyesen is gratulálok neki az esküvőjéhez" - mondta a Borsnak Tatár Csilla. Gönczi Gábor tömörebben fogalmazott: "Sok sikert kívánok neki!".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.