Tatár Csilla és Gönczi Gábor három évvel ezelőtti válásuk óta nem találkoztak egymással, mostanáig. A TV2 új műsora, a Csak show és más semmi miatt azonban összefutottak a csatorna székházában, és valószínűleg nem ez az utolsó találkozásuk. 

A TV2 idén ősszel összeboronálja a rég nem látott, egykori párokat. Liptai Claudia és Gesztesi Károly a Sztárban sztár miatt találkoznak majd újra, de Tatár Csilla és Gönczi Gábor sem kerülhetik majd el egymást, hiszen ezentúl ők is egy székházban dolgoznak. Tatár Csilla a Csak show és más semmi műsor miatt jár majd a TV2-höz, ahol könnyen összefuthat a Tények műsorvezetőjével és volt férjével, Gönczivel. A csatorna nagy sajtótájékoztatóján találkoztak is, három éve először álltak egy fedél alatt, hiszen válásuk óta nemigen találkoztak. Persze azóta mindkettejük élete gyökeresen megváltozott: családjuk és új kapcsolatuk lett. Ha újra összefutnának a csatornánál, mindketten gratulálnának a másiknak.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor újra összefutottakForrás: Tatár Csilla/Facebook

"Családban, szerelemben, házasságban élni számomra csodalatos dolog, örülök, hogy Gábornak is megadatik ez. Ha véletlenül összefutnánk a TV2 büféjében, majd személyesen is gratulálok neki az esküvőjéhez" - mondta a Borsnak Tatár Csilla. Gönczi Gábor tömörebben fogalmazott: "Sok sikert kívánok neki!".