Hien félbehagyta tanulmányai Amerikában, visszajött a Sztárban sztár miatt

TV2 Sztárban sztár USA Amerika műsor énekes Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berklee Egyetemen tanul Hien, a magyar énekesnő hang dizájn szakon. Most hosszabb időre hazaköltözik, a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd a TV2-n. Elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni ezt tanulmányaival.

Hónapokra hazatér az USA-ból az énekesnő, Hien. A Berklee Egyetemen tanul hang dizájn szakon. Itthon a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd.

"A Sztárban sztár miatt jöttem főként haza. Bár gondolkodtam azon, hogy egy szemeszter halasztok, mert 2015-ben kezdtem el a tanulmányaimat, és minden évben 3 szemesztert csináltam. Úgy gondoltam, hogy kicsit kijár nekem is a pihenés" - mesélte a Mokkában Hien. Várja, hogy a színpadon szórakozhasson egy kicsit.

"Most lett kész a diplomamunkám, ami rengeteg munkába került. Úgy gondoltam, hogy ezután kicsit fellélegzem, majd visszamegyek, befejezem a sulit" - folytatta Hien. Diplomamunkáját már megvédte, még egy szemeszter vár rá az egytemen, májusban diplomázik majd.

Azt is elárulta, hogy ismerkedett Amerikában, ám tartós párkapcsolatota egyelőre nincs.

Dévényi Tibi bácsi visszatér a Három kívánsággal a Retro rádióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-devenyi-tibi-bacsi-visszater-a-harom-kivansaggal-a-retro-radioban.htmlDévényi Tibi bácsi 18 év után visszatér, és ismét kívánságokat teljesít, csak ezúttal nem a tévében, hanem a rádióban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeghan Markle féltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével: erre nincs esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-meghan-markle-feltestvere-mindenaron-talalkozni-akar-a-hercegnevel.htmlFéltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével, de Meghan Markle barátnője leszögezte, erre nincs semmi esély. TV + Sztárok--Véget ért Katalin hercegné szülési szabadságahttp://www.life.hu/sztarok/20180927-veget-ert-katalin-hercegne-szulesi-szabadsaga.htmlKatalin hercegnő szabadsága véget ért: ideje visszatérni a hivatalos feladatokhoz, kötelezettségekhez. TV + Sztárok--Pucéran látható legújabb darabjában Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20180927-puceran-lathato-legujabb-darabjaban-gregor-bernadett.htmlAz Újszínház legújabb darabjában pucéran lesz látható Gergor Bernadett - írja a Blikk.TV + SztárokIsmét balesetet szenvedett Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-ismet-balesetet-szenvedett-rekasi-karoly.htmlHárom évvel súlyos motorbalesete után, - ami majdnem az életébe került - megint balesetet szenvedett Rékasi Károly. TV + SztárokOrigoMajka sokat szexel Dundikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-majka-sokat-szexel-dundikaval.htmlEgy vloggernek adott interjút Majka még a nyáron, június 16-án a Budapest Parkban. Akkor még Curtisszel való terveiről is mesélt, a közelgő balhénak jele sem volt. A villámkérdések során aztán azt is elárulta, hogy egyetlen káros szenvedélye a feleségéhez, Dundikához köthető.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.