Hosszú Katinka és Shane Tusup válása folyamatban van, de a hírek szerint nem lesz egyszerű szétválasztani őket: akár egy évnél is tovább tarthat a válóper.

Megkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, ami előreláthatólag nem fog gyorsan befejeződni. Nagy vagyont kell szétosztani közös cégük után. Leghamarabb egy év múlva zárhatják le az ügyet, de akár tovább is eltarhat míg megegyezés születik. Katinka egy barátja nyilatkozott a perről, állítása szerint Shane több ügyvédet is fogadott. 

Hosszú Katinka és Shane Tusup a 2015-ös kazanyi világbajnokságonForrás: MTI/Kovács Anikó

„Két ügyvédet is fogadott! Egy amerikai és egy magyar jogász közösen dolgozik azon, hogy kiforgassák vagyonából Katinkát. Shane nem jelenik meg a bíróságon, a tengerentúlról konzultál majd az itteni ügyvéddel. Katkának viszont muszáj részt vennie a tárgyalásokon, ami lelkileg nyilván nagyon megviseli" – mondta a HOT! Magazinnak az úszónő egy barátja. A lapnak sikerült elérnie Katinka édesapját, aki elárulta, valóban nehéz időszak most ez az egész családnak, de hozzátette, nem szeretné még nehezebbé tenni a helyzetet azzal, hogy nyilatkozik az érzéseikről. Természetesen a szülők mindenben támogatják szeretett lányukat.