Nemrégiben szexi fotósorozat készült a Jóban Rosszban szereplőjéről, Nagy Katalinról. A színésznő azt mondja, szereti megmutatni a testét bizonyos határok között, hiszen megdolgozik azért, hogy jól nézzen ki. Családja azonban úgy látja, hogy testképzavaros. 

Nemcsak a Jóban Rosszban című sorozatban láthattuk az utóbbi időben Nagy Katalin színésznőt, hanem a MasterChef VIP-ban is. 

A FEM3 Cafében beszélt arról, hogy nemrégiben szexi fotók készültek róla, szereti megmutatni testét, hiszen megdolgozik alakjáért. Azt is elárulta, hogy gimnáziumban sok gondja volt súlyával. "Gimnáziumban 10 kilóval nehezebb voltam. Nekem az egy hosszú út volt, hogy eljussak idáig, hogy mondjuk egy fürdőruhás képet felrakjak" - mesélte a színésznő. 

"A családom mindig azt mondta, hogy teljesen testképzavaros vagyok. Van, hogy a strandon rámutatok egy lányra, és megkérdezem: én ennél a lánynál kövérebb vagyok? Vagy vékonyabb vagyok?" - folytatta Nagy Katalin. Mint mondta: a legrosszabb útját válaszotta a fogyásnak. "Egyáltalán nem ettem" - vallotta be a színésznő. Ma már azonban szeret sportolni, mostanában jógázik.