Nagy Katalin, a Jóban Rosszban szereplője családja szerint testképzavaros

Jóban Rosszban testképzavar Nagy Katalin önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben szexi fotósorozat készült a Jóban Rosszban szereplőjéről, Nagy Katalinról. A színésznő azt mondja, szereti megmutatni a testét bizonyos határok között, hiszen megdolgozik azért, hogy jól nézzen ki. Családja azonban úgy látja, hogy testképzavaros. 

Nemcsak a Jóban Rosszban című sorozatban láthattuk az utóbbi időben Nagy Katalin színésznőt, hanem a MasterChef VIP-ban is.

A FEM3 Cafében beszélt arról, hogy nemrégiben szexi fotók készültek róla, szereti megmutatni testét, hiszen megdolgozik alakjáért. Azt is elárulta, hogy gimnáziumban sok gondja volt súlyával. "Gimnáziumban 10 kilóval nehezebb voltam. Nekem az egy hosszú út volt, hogy eljussak idáig, hogy mondjuk egy fürdőruhás képet felrakjak" - mesélte a színésznő.

"A családom mindig azt mondta, hogy teljesen testképzavaros vagyok. Van, hogy a strandon rámutatok egy lányra, és megkérdezem: én ennél a lánynál kövérebb vagyok? Vagy vékonyabb vagyok?" - folytatta Nagy Katalin. Mint mondta: a legrosszabb útját válaszotta a fogyásnak. "Egyáltalán nem ettem" - vallotta be a színésznő. Ma már azonban szeret sportolni, mostanában jógázik.

Hien félbehagyta tanulmányai Amerikában, visszajött a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180927-hien-felbehagyta-tanulmanyai-amerikaban-visszajott-a-sztarban-sztar-miatt.htmlA Berklee Egyetemen tanul Hien, a magyar énekesnő hang dizájn szakon. Most hosszabb időre hazaköltözik, a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd a TV2-n. Elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni ezt tanulmányaival.TV + SztárokOrigoEnnyit változtak a Házibuli szereplői: galériahttp://www.life.hu/sztarok/20180927-ennyit-valtoztak-a-hazibuli-szereploi.htmlHihetetlen, de már 33 év telt el azóta, hogy bemutatták a Házibuli című filmet. Az eltelt idő meglátszik a szereplőkön, de az alkotás népszerűségén nem: mondanivalója ma is érvényes. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane Tusup válása nagyon elhúzódhathttp://www.life.hu/sztarok/20180927-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valasa-nagyon-elhuzodhat.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup válása folyamatban van, de a hírek szerint nem lesz egyszerű szétválasztani őket: akár egy évnél is tovább tarthat a válóper. TV + Sztárok--Dévényi Tibi bácsi visszatér a Három kívánsággal a Retro rádióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-devenyi-tibi-bacsi-visszater-a-harom-kivansaggal-a-retro-radioban.htmlDévényi Tibi bácsi 18 év után visszatér, és ismét kívánságokat teljesít, csak ezúttal nem a tévében, hanem a rádióban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeghan Markle féltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével: erre nincs esélyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-meghan-markle-feltestvere-mindenaron-talalkozni-akar-a-hercegnevel.htmlFéltestvére mindenáron találkozni akar a hercegnével, de Meghan Markle barátnője leszögezte, erre nincs semmi esély. TV + Sztárok--Véget ért Katalin hercegné szülési szabadságahttp://www.life.hu/sztarok/20180927-veget-ert-katalin-hercegne-szulesi-szabadsaga.htmlKatalin hercegnő szabadsága véget ért: ideje visszatérni a hivatalos feladatokhoz, kötelezettségekhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.