Agyvérzésben hunyt el Melinda párja évekkel ezelőtt, ám a férfi most üzent neki a Facebookon keresztül. Az oldalt feltörő hekker más családtagokat is zaklatott.

"Szerelmemet, Terjék Zsoltot 37 éves korában vesztettük el, otthon kapott agyvérzést" - mesélte a Ripostnak Melinda. Az asszony a tragédiakor 7 hónapos kislányukat ringatta. A férfin a kiérkező mentők sem tudtak segíteni. 

Két év telt el, mire Melinda és családja fel tudta dolgozni a tragédiát. Arra is volt gondjuk, hogy megszüntessék Terjék Zsolt Facebook-oldalát. "Ekkor én jeleztem a Facebooknak, hogy mi történt, és kértem az oldal törlését. Letöröltem az összes fényképét és ismerősét, hiszen mindenki, aki közel állt hozzá, tudta, mi történt vele" - mondta a lapnak Melinda. 

Halott férfi Facebookját törte fel egy hekkerForrás: Shutterstock

Nemrégiben azonban valaki feltörte férje profilját és ismerősnek jelölte őt. "Minden kiesett a kezemből. Az illető lementette az én oldalamról Zsolt egyik fényképét és beállította profilképnek, majd elkezdte zaklatni a családunkat. Rögtön kérdésekkel kezdtem el bombázni a fiókot, amire egyelőre nem válaszolt, ellenben folyamatosan aktív. Rámentem a profilra és kiderült, hogy a Facebook nem törölte" - fogalmazott. A hekker Terjék Zsolt fiát is fenyegetni kezdte a Facebookon keresztül.