20 éves lányt szeret az 53 éves Koczka Géza, azaz MC Hawer. A mulatószenész szeptember elején egy izsófalvi koncertjén kezdett szemezni Fannival.

"Jó kedvem lett a szépségétől, és a dalainkat is szerette, mert az első sorban énekelt. A buli után aláírást és közös fotót is kért, amit még aznap éjjel a zenekar közösségi oldalának üzenőfalára is átküldött. Mivel ezt a portált én kezelem, kinyomtattam, aláírtam, majd és visszaküldtem neki a képet, és aztán levelezni kezdtünk. Ekkor még gondolni sem mertem arra, hogy esélyem lehet nála, hiszen harminchárom év komoly korkülönbség, de Fanni tovább írogatott, én pedig egyre jobban szerettem volna megismerni őt. Amikor újra találkoztunk, és elbeszélgettünk, bevallottam neki, mit érzek iránta. Nem ijedt meg, sőt, már együtt ízlelgetjük a páros boldogságot. Mennyei!" - mondta MC Hawer a Blikknek.


Fanni azt mondja, nem fordul el valakitől csak azért, mert idősebb nála. Jól érzi magát Gézával, többre nem vágyik: "Amikor Gézával megismerkedtem, egy lehetetlen kapcsolatban voltam. Már nem volt érzelmi kötődésem, de most alig várom, hogy a kedvesemet megint lássam."

A lány tisztában van azzal is, hogy Hawer korábban szenvedélybeteg volt, meggyűlt a baja a szerencsejátékokkal és az alkohollal is. A rapper már öt éve tiszta, de a szerelem eddig elkerülte.