A 22 éves P. Enikőt agyonverte, 2 éves kisfiának pedig elvágta a torkát B. Zsolt, aki beismerte a várpalotai kettősgyilkosságot. Újabb részeltek derültek ki a szörnyű tragédiáról. 

Szakított gyermeke apjával, F. Gergellyel a 22 éves P. Enikő a berhidai B. Zsolt kedvéért. Végül ennek a kapcsolatnak is vége szakadt, a nő úgy döntött, kétéves kisfiával visszatér F. Gergelyhez. 

A szerelmi háromszögnek tragédia lett a vége. Ahogy mi is megírtuk: B. Zsoltot 4 órával a bejelentés után elkapták, órákon át faggatták a rendőrök. Végül beismerte, hogy ő ölte meg P. Enikőt és a kétéves kisfiút. A Ripost cikke szerint a férfi többször megfenyegette Enikőt. F. Gergely testvére elmondta a lapnak, a két férfi soha nem találkozott egymással. Enikő el akart költözni a férfitól, visszament a házhoz, hogy néhány holmit összeszedjen és aláírják a főbérlővel a szükséges papírokat. A két holttestet a tulajdonos találta meg. "Itt vagyok a háznál... Be van ütve az ablak, és csak Enikőt látom. Az előtérben fekszik, szét van verve a feje" - idézték a főbérlő szavait, aki azonnal értesítette Gergelyt. 

A férfi beismerte tettétForrás: Police.hu

A vérnyomokból úgy tűnt, a kisfiú négykézláb próbált menekülni gyilkosától. Az ő testét édesanyjától távolabb találták meg. "A tragédia után összeültünk a családdal, arról beszéltünk, mi történhetett. Feltűnt nekünk, hogy Zsolt megpróbált jó előre gondolkodni. Amikor Gergő bement a lakásba, akkor látta, hogy minden szét van dobálva. A szekrények kiszórva és a fiókokból minden kidobálva. Eltűnt a lakásban lévő összes pénz is. Szerintünk rablógyilkosságnak akarta beállítani" - mondta a lapnak a rokon. 

Időközben a bíróság elrendelte B. Zsolt előzetes letartóztatását.