Hajdú Péter joggal gondolhatta, hogy átok ül az éttermén - írja a Blikk. A vendéglátóhely teraszát júniusban felgyújtották, aztán különböző hivatalok emberei keresték fel a helyet ellenőrzés céljából. És ha ez nem lenne elég, az alkalmazottak is sorban felmondtak. Egyszerre ment el a séf, a helyettese és több felszolgáló is távozott.

Nyár elején Hajdú Péternek el kellett búcsúznia a tévézéstől. Frizbi című műsora jelenleg egyik csatornán sem fut. A baj aztán csőstől jött, felgyújtották az éttermének teraszát, több ellenőrzést is kaptak, és a vendéglátóhely dolgozói is sorban mondtak fel. Hajdúnak nem volt jó nyara, de azt mondja, már túl van a nehezén.

Hajdú Péternek nem volt jó nyaraFotó: Mudra László/Origo

"Nehezen éltem meg, hogy egyszerre jött a sok probléma. A július és az augusztus valóban eléggé húzós időszak volt, de mostanra megoldottunk minden gondot. Új séfünk van, akivel épp a friss étlapot találjuk ki. Döbbenetes, mekkora a munkaerőhiány a vendéglátásban, nem túlzás, egymástól lopkodják el a helyek az embereket. Hallottam olyanról, hogy fejvadászok járják az éttermeket, kérdezgetik a személyzetet a fizetésükről, aztán ráígérnek. Egyszer eléri majd a fizetések összege azt a lélektani határt, amit már tényleg nem lehet kifizetni" - nyilatkozta Hajdú Péter a lapnak, majd azt is elárulta, az éttermi gyújtogatót nem találták meg a rendőrök, pedig ő kezdetben nagyon optimista volt.