Sebestyén Balázs tőle szokatlan módon gyermekkoráról vallott. Elárulta, nem életek nagyon jó anayagi körülmények között. 

Nem sokszor vall Sebestyén Balázs sem a magánéletéről, sem a gyermekkoráról, de a Rádió 1 adásában megtette. Az átlagfizetések és a munkaerőhiány volt a téma, arról beszélgettek, mennyi pénzből lehet megélni, amikor Balázs elárulta, hogy ő sem élt mindig ilyen színvonalon. Édesanyja ápolónőként 75-80 ezer forintot keresett, ami később megemelkedett 100-ra, de apja sem kapott sokkal nagyobb fizetést, és bizony nem volt egyszerű négyüknek kijönni ennyi pénzből.

Sebestyén Balázs gyerekkoráról vallottFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Persze, akkor más volt a helyzet, de azért az túlzás, ha valaki azt mondja, hogy nem lehet havi 200-ból megélni. Ilyenkor mindenki kiakad, hogy én könnyen beszélek, de azért mondtam el ezt is, hogy lássátok, nem voltam mindig ezen az életszínvonalon" - mondta Balázs. "Anyámék még összekuporgatták a pénzt a háromnapos osztálykirándulásra, zsebpénzre azonban már nem jutott. Amikor egy cukrászdában az összes gyerek majszolta a sütit, én csak ültem ott csendben" - idézi a műsorvezetőt az NLCafé