Mádai Vivi nem szándékosan, de mindenkit megnevettetett a MasterChef VIP forgatásán: aranygaluskáját nagy sietve tálalta ki, és a végeredmény nagyon pikáns lett. 

Mádai Vivi a MasterChef VIP versenyében általában komolyan veszi a feladatokat, ám a ma adásba kerülő versenynapon sikerült mindenkit megnevettetnie, bár nem direkt. A nagy kapkodásban ugyanis úgy tálalta ki az aranygaluskát, hogy az egy férfi hímtagra hasonlított. A séfek és a versenyzők is sírva röhögtek, miközben Vivi nagyon szégyellte magát.

Mádai Vivi mindenkit megnevettetettFotó: Csudai Sándor - Origo

"Tényleg nem volt szándékos az aranygaluska tálalásom, vagyis annak a formája. Gyakorlatilag másodperceim voltak a feladat befejezésére és csak odacsaptam a tányérra tésztát és a szószokat. Amint lejárt az idő és végre tisztán látni kezdtem a tányért, észrevettem, hogy... Mondjuk ki, férfi nemi szerv alakú képződmény lett a dologból. Rettenetesen szégyelltem magam és nagyon nem akaródzott odaállnom Mizsei János és Nyíri Szása elé. Menet közben láttam, hogy már a teljes stáb röhög, így éreztem, hogy ebből robbanás lesz. Végül annyira röhögött mindenki, hogy percekre le is kellett állítani a forgatást, hogy mindenki összeszedje magát" - mondta az esetről Vivi a Ripostnak