Gregor Bernadett ismét válik, Szarvas Attilával való házasságuk négy év után ment tönkre. A színésznőnek ez már nem az első és nem is a második, hanem a negyedik válása, de nem ő az egyetlen magyar sztár, aki elsőre és másodjára sem találta meg azt az embert, akivel a holtodiglan tényleg örökké tart. Íme, azok a hazai hírességek, akik szintén elváltak párszor.

Ábrahám Edit

Ábrahám EditForrás: baratok.hu

A színésznő sem találta meg egyből a boldogságot. Ábrahám Edit első válásáról nem tudunk sokat, a másodikról viszont annál többet. A színésznőt ugyanis nagyon megviselte a válság, férje 23 év után hagyta ott egy fiatalabb nőért. Sokáig beszélni sem tudott a dologról a színésznő, teljesen összeomlott, amikor kiderült, hogy mindennek vége, de azóta már sikerült túltennie magát a történteken, és nyitott egy új szerelemre.

Esztergályos Cecília

Esztergályos CecíliaForrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő az életét és a házasságait is bohéman kezelte, ezért történhetett meg az, hogy összesen ötször vált el. Első házasságára 18 évesen került sor, kapcsolatai alatt pedig minden megtörtént, amit az ember megtapasztalhat: volt, hogy őt hagyták el, volt hogy megcsalták, volt olyan férje is, akivel csak féltékennyé akart tenni egy másik férfit. Utolsó válását ő kezdeményezte, ugyanis beleszeretett hatodik férjébe, Péterbe, akivel azonban már évtizedek óta együtt vannak, és úgy tűnik, együtt is maradnak.

Gesztesi Károly

Gesztesi KárolyForrás: Viasat3/Labancz Viktória

Nem titok, hogy a színésznek sem sikerült sem elsőre, sem másodjára megtalálnia a boldogságot. Gesztesi Károly első házasságának tönkremeneteléről nem igazán nyilatkozott, arról viszont már sokszor beszélt, hogy Liptai Claudiával mi okozta a kapcsolatuk végét. Akkoriban a színész komoly alkoholproblémákkal küzdött. „Az itallal tönkretettem a házasságom" – vallotta be annak idején a színész, azt azonban leszögezte, Clau mindent megtett, amit csak lehetett, hogy segítsen neki.

Ernyey Béla

Ernyey BélaFotó: MTI/Beliczay László

A színésznek sem sikerült azonnal megtalálnia azt a nőt, akivel le tudná élni az életét. Ernyey Béla első felesége egy táncosnő volt, akitől született egy lánya is. Bár azt nem tudni pontosan, mikor került sor a válásra, azt igen, mikor házasodott meg újra. A színész és író második feleségét, Szűcs Mari színésznőt 1981 októberében vezette oltár elé, ám ez sem bizonyult sírig tartó kapcsolatnak. Harmadszorra 2009-ben házasodott meg: a nála 38 évvel fiatalabb Balaton Dórát vette el.

Malek Andrea

Malek AndreaForrás: www.malekandrea.hu

Malek Andrea sem találta még meg a sírig tartó partnerét, legalábbis egyelőre nem tudni új kapcsolatról. Arról viszont igen, hogy már kétszer is volt házas. Első férjével, Princz Gábor hét évig voltak házasok, két közös gyermekük született mielőtt 2000-ben elváltak volna. A színésznő második férjéhez, Walter Lochmann karmesterhez 2010-ben ment hozzám, ám tavaly Malek Andrea bejelentette, hogy ismét elvált.

Gregor Benadett ismét válik: Szarvas Attila volt a negyedi férje

Szarvas Attila színész, Gregor Bernadett férje Facebook-oldalán jelentette be, hogy házasságuk véget ért. Ő volt a színésznő negyedik férje. Válásuk részleteiről itt olvashatsz!