Tunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. 

Tunyogi Bernadett nem gondolta, hogy másodjára is oltár elé vezetik. Amikor megismerkedett immár második férjével, kissé hűvösen fogadta a férfi közeledését, ma viszont már a legboldogabb nőnek érzi magát Soponyai Géza oldalán. Esküvőjéről boldogan mesélt.

Megházasodott Tunyogi BernadettForrás: Facebook/ unyogi Bernadett hivatalos oldala

"Csodálatos érzés volt a templom előtt várakozni, a férjem tekintetét pedig, ahogy az oltárnál rám nézett, soha nem fogom elfelejteni. Mint ahogy azt sem, amikor a bevonulásnál minden szempár rám szegeződött és szinte a bőrömön éreztem a felém áradó szeretetet. Nagyon jó volt a buli is, de a leggyönyörűbb pillanatokat a templomi szertartáson éltem át" - mesélte a Best Magazinnak Bernadett. A színésznő korábbi házasságából született kislánya természetesen végig az anyukájával volt a készülődés alatt, hihetetlenül örült, hogy részt vehet a nagy esemény minden pillanatában. 

A párral együtt összesen hetven vendég ünnepelt, családias, jó hangulatban zajlott az esküvő és az azt követő buli is. Nászútra azonban csak tavasszal mennek majd, méghozzá két hétre Kubába.