Nem lehetett könnyű Liptai Claudia édesanyjának, ugyanis a műsorvezető vadóc tini volt. A legvadabb emlékét meg is osztotta a nyilvánossággal Clau: egy buli után elütötte egy autó.

Liptai Claudia lánya vadócságában nem hasonlít édesanyjára, Panka sokkal visszafogottabb. Claudia anyukájának azonban nem volt olyan könnyű dolga a műsorvezetővel, érte nagyon sokat kellett aggódni. Az egyik hajmeresztő történetet meg is osztotta Claudia a NŐCommentben.

Liptai Claudiát elütötte egy autóForrás: Instagram / Liptai Claudis

"Pokoli volt az édesanyámnak az egész gyerekkoromat végigélni. A legkorábbi emléke szegénykémnek az lehetett, amikor 14 évesen elmentem a tinidiszkóba az Eger Szállóba. Még világosban jöttem ki, és persze a buli után őőő... nagyon mondtam a magamét, és egyszer csak azt vettem észre, hogy elütött egy autó. Trabant volt, a rendszámtáblára nem, de arra pontosan emlékszem, hogy piros. Felrepültem, és nagyon szép volt landolás: láttam, hogy jön szembe egy kamion, aminek a sofőrje viszont nem vette észre, hogy elütöttek valakit (...) Elképesztő lélekjelenléttel elugrottam. Amikor fölálltam, akkor éreztem, hogy valami azért történhetett, mert a lábamat csapta el a kocsi. Akkoriban volt menő az MC Hammer-nadrág, na ez nekem bőrből volt, ami vagy 5 kilót nyomott. Felhúztam a nadrágom szárát, a bal lábamból spriccelt a vér. A sérülés nyomai a mai napig látszanak" - mesélte Clau, akit a mentők kórházba szállítottak, a rendőrök pedig értesítették az édesanyját. Azt azonban nem tudták megmondani neki, hova is vitték a lányát. "11 órakor kidobtak az utcára 14 évesen, és nem tudtam hogy hazamenni. Közben anyámat meglátogatták a rendőrök: Itt lakik a Liptai? Na, a gyereket elütötte az autó – közölte a rendőr, de azt nem tudták megmondani, hol vagyok. Közben hazamentem taxival, és a szomszédtól kikönyörögtem egy kis zsét, hogy kifizessem" - idézi Claudia történetét a Bors.