Tilla egykor alkholollal oldotta szorongását

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
szorongás Tilla alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő, hogy olyan sikeres emberként Tilla mégis sokszor szorongott, és alkalomadtán ezt alkohollal csillapította.

Tilla műsorvezető és filmrendező, valamint családapa. Sikeres a munkájában, és a magánéletére sem lehet panasza, a félelmek és szorongások azonban őt sem kerülték el. Bevallotta, hogy alkalomadtán alkohollal oldotta a feszültséget, ám már két éve, hogy egyáltalán nem iszik.

Tilla alkohollal oldotta szorongását, de már egyáltalán nem iszik Forrás: Televíziós Újságírók Díja

néha belecsúsztunk egy-egy nagyobb mulatozásba. Ki kellett valahogy égetni az agyamat, segített, hogy a szorongásaimat rendbe tegyem.

Blikknek

Kim Kardashian bikinije elképesztően szexi: alig takar valamithttp://www.life.hu/sztarok/20181006-kim-kardashian-bikinije-elkepesztoen-szexi-alig-takar-valamit.htmlKim Kardashian megint hozta a formáját, és megmutatta követőinek hihetetlenül szexi testét, egy elképesztően aprócska bikiniben. TV + SztárokOrigoLiptai Claudiát tiniként elütötte egy autóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-liptai-claudiat-tinikent-elutotte-egy-auto.htmlNem lehetett könnyű Liptai Claudia édesanyjának, ugyanis a műsorvezető vadóc tini volt. A legvadabb emlékét meg is osztotta a nyilvánossággal Clau: egy buli után elütötte egy autó. TV + Sztárok--Ők Hollywood legcukibb házaspárja: Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/sztarok/20181005-ok-hollywood-legcukibb-hazasparja-emily-blunt-es-john-krasinski.htmlHollywoodban sajnos nem az a megszokott, hogy a házaspárok kitartanak egymás mellett, és egyetértésben, harmonikus kapcsolatban nevelik a gyermekeiket, de Emily Bluntnak és John Krasinskinak sikerült megvalósítania ezt a lehetetlennek tűnő küldetést egy olyan környezetben, ahol nem feltétlenül a hűség és a kitartás a legnagyobb érték. TV + Sztárok--Megházasodott Tunyogi Bernadett: 44 évesen másodjára is kimondta az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-meghazasodott-tunyogi-bernadett-44-evesen-masodjara-is-kimondta-az-igent.htmlTunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. TV + SztárokThinkstockA Survivor versenyzőjét, Dékány Vikit rendszeresen meglopta volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-a-survivor-versenyzojet-dekany-vikit-rendszeresen-meglopta-volt-parja.htmlDékány Vikit a Survivorből ismerhették meg az emberek, ám múltját játékban még nem részletezte. Sok mindent megtapasztalt pedig, de a legnagyobb csalódást egyik volt szerelme jelentette: kiderült, hogy végig meglopta őt. TV + Sztárok--Megházasodott Tunyogi Bernadett: 44 évesen másodjára is kimondta az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-meghazasodott-tunyogi-bernadett-44-evesen-masodjara-is-kimondta-az-igent.htmlTunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.