Baji körhintabaleset: megszólalt egy szemtanú

Forrás: Police.hu -
Baj szemtanú sérültek körhintabaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikknek nyilatkozott egy szemtanú a baji körhintabalesetről. Azt mondta, a minividámpark dolgozói először észre sem vették, hogy baj történt.

"A dodzsemnél álltunk, amikor egy hatalmas csattanást hallottunk. Eltelt pár perc, mire a villanyautót felügyelő férfi intett a kollégájának, menjen, nézze meg, mi volt az! Mi is odasiettünk. Akkor még ment a játék, ráadásul felügyelet nélkül: a kezelőfülkében nem volt senki! A lány és a srác sokkos állapotban ült a földön: a fiú az orra vérét törölgette, felállni sem tudott. A lány folyamatosan hányt, és nem tudta a kezét mozgatni! A kocsi elrepült, és a játék oldalfalának csapódott: csak a csonk állt ki a padlóból, ahonnan kiszakadt" - mondta a neve elhallatását kérő asszony a lapnak. Hozzátette, a dolgozók azt állították, nem kell mentőt hívni. Addigra azonban valaki már tárcsázta a segélyhívót.

A balesetben egy 16 éves lány és egy 28 éves férfi sérült meg.

Horrorbúcsú Bajon: leszakadt egy körhinta kabinja Forrás: Police.hu






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.