Csákány Mónika, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplője melltartós képet posztolt

melltartó Csákány Mónika dekoltázs Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi, melltartós képet posztolt Csákány Mónika, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplője - szúrta ki a Blikk. Mónika teljesen kivirult, mióta édesanya lett.

ÉNB Barbi, azaz Csákány Mónika melltartós képet osztott meg közösségi oldalán. Móni lefekvés előtt posztolt a fotót, és abban kért segítséget követőitől, hogy hogyan verhetné ki a fejáből azokat az énekeket, amiket a kislányának, Liliennek énekel mindig. Legalább az álmában nem szeretne mókusokat látni.


Mónika kislánya, Lilien szeptemberben volt egy éves. Születése óta az anyukája minden percét ő tölti ki.

Pintér Adrienn Ada bajor hercegnőnek öltözött és alaposan közszemlére tette melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-pinter-adrienn-ada-bajor-hercegnonek-oltozott-es-alaposan-kozszemlere-tette-melleit-foto.htmlPintér Adrienn az Októberfesten van és egy hatalmas korsó sörrel pózol. TV + SztárokOrigoKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: szerinte miatta lett szülés utáni depressziójahttp://www.life.hu/sztarok/20181006-keira-knightley-kemenyen-betamadta-katalin-hercegnet.htmlKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: a világhírű színésznő elárulta a hercegné miatt lett depressziós. TV + SztárokOrigoZimány Linda evés közben pedikűröztet: kényeztetés a köbön - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-zimany-linda-eves-kozben-pedikuroztet-kenyeztetes-a-kobon-foto.htmlZimány Linda imádja kényeztetni magát, ez Instagram oldalán is látszik: csodás helyek, gyönyörű ruhák és finomabbnál finomabb ételek. Ezúttal pedig a szombatot makszolta ki. TV + Sztárok--Vasvári Vivien vicces öltözékben készül a Halloweenra: erre nem számítottunkhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-vasvari-vivien-vicces-oltozekben-keszul-a-halloweenra-erre-nem-szamitottunk.htmlVasvári Vivien vicces videóval készül a halloween-ra. TV + Sztárok--Ben Affleck 40 nap után kijött a rehabról és Instagramján mesélte el, mit élt áthttp://www.life.hu/sztarok/20181006-ben-affleck-40-nap-utan-kijott-a-rehabrol-es-instagramjan-meselte-el-mit-elt-at.html40 nap után jött ki a rehabról Ben Affleck, akit alkoholfüggőséggel kezeltek. A világsztár őszintén mesélt érzéseiről és a mögötte álló időszakról. TV + Sztárok--Fenyő Iván révbe ért: komolyan tervez 11 évvel fiatalabb szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-fenyo-ivan-revbe-ert-komolyan-tervez-11-evvel-fiatalabb-szerelmevel.htmlFenyő Iván 11 évvel fiatalabb szerelmével komolyan tervez, vele akarja leélni az életét.TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.