Megható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Szenzációs négyes nézői: Nagy Alexa a színpadon sírta el magát előadásuk után. Régi sebeket tépett fel.

Megkönnyezte a stúdió Szabó Simon és Nagy Alexandra produkcióját a Szenzációs négyesben. Tóth Gabi és Lali is sírtak, de maga Alexandra is könnyes szemmel állt a bírák elé, nem véletlenül.

Alexandra könnyes szemmel állt a zsűri eléForrás: RTL Klub

A két színész árnyékszínházzal készült, a téma pedig egy apa és egy lányának a kapcsolata. Alexandrát azért érintette meg nagyon saját előadásuk, mert évekkel ezelőtt elveszítette az édesapját. Régi sebeket tépett fel, ráadásul a színpadon.

"A hetem első fele arról szólt, hogy hagyjam meggyőzni magam, nem baj, hogy ennyire személyes a témaválasztás. A hét második fele pedig a feldolgozásé volt. Szinte nem volt olyan próba, ahol nem sírtam volna el magam... Anyukámmal sem szoktunk erről beszélni, mind a ketten teljesen máshogy dolgoztuk fel, külön-külön, magunkban. Én hosszú évekig szinte senkinek sem beszéltem az édesapámról. A legnehezebb az volt, amikor a produkcióban az esküvőhöz értünk. Szomorú belegondolni, hogy az apukám már nem lehet ott velem, nem kísérhet majd az oltárhoz. Persze, a hétköznapokban is hiányzik, sokszor gondolok rá, fáj, hogy ezeket a szép pillanatokat már nélküle kell megéljük" - mondta Alexandra a Blikknek. A színésznő édesanyja is ott ült a stúdióban, természetesen ő sem bírta könnyek nélkül végignézni az előadást.