Egymásba kapaszkodva állt a közönség elé Gregor Bernadett és volt férje, Szarvas Attila

Forrás: TV2 -
Szarvas Attila Gregor Bernadett válás előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett és volt férje, Szarvas Attila csak múlt héten jelentették be, hogy elváltak útjaik. Hiába azonban a szakítás, úgy tűnik, nem tudnak teljesen elszakadni egymástól.

Gregor Bernadett és Szarvas Attila nemrég jelentették be, hogy a házasságuk véget ért. Hiába azonban a szétköltözés, úgy tűnik, elválni teljesen még nem tudtak egymástól. Azért sem, mert a munkahelyük közös, és több előadásban is együtt játszanak. A kőszívű ember fiai című előadás után, a tapsrendben látszódott igazán, hogy habár szétváltak, ők még összetartoznak.

Gregor Bernadett és férje még kötődnek egymáshoz Forrás: TV2

Ugyan közös jelenetük nem volt sok, a meghajlásnál egymás mellé álltak, szorosan megfogták egymás kezét, és mindketten behunyták a szemüket - írja a Ripost. A bensőséges pillanatból látszik, hogy az egymás iránti tisztelet és kötődés nem múlt el köztük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.