Kulcsár Edina egy hajnövesztő szérumot reklámoz, az ehhez készült reklámforón pedig kopasz parókát visel. A képhez számos hozzászólás érkezett, a legtöbben megbotránkoztak rajta, hiszen a rákkal és más betegségekkel küzdők jutottak eszükbe. Szentesi Éva író, újságíró és rákellenes aktivista is bejegyzésben fejtette ki véleményét a kampányról.

Egy hajnövesztő szérum reklámarca lett Kulcsár Edina, a cég pedig úgy döntött, hogy nem a szépségkirálynő gyönyörű haját használják a reklámban, hanem kopasz parókát adnak rá. 

Kulcsár közösségi oldalán is közzétette a reklámfotót, ahol azonnal záporozni kezdtek a kommentek. A legtöbben a kemoterápián átesett rákbetegek, vagy más egészségügyi problémákkal küzdők hajhullására asszociáltak, így igencsak ízléstelennek tartották a kampányt, valamint azt, hogy ehhez a modell az arcát adta - szúrta ki a Bors. 

Hasonlóan reagált erre Szentesi Éva író, újságíró, aki szintén megküzdött a rákkal. "Hú, sok gondolatom van. Erős a kontent. Jó nagy gyomros. Edina, az egy dolog, hogy a húszféle hajgöndörítő (költői túlzás), amik közül eddig szerinted mind bevált, most jössz egy hajnövesztőszer reklámmal, amiről tán még azt se tudod, használ-e, bár nem feltételezném rólad, hogy olyasmit reklámozol, amit ki sem próbáltál. Én mos kiteszek ide egy fotót magamról, ez négy éve készült, épp a tizenvalahanyadik kemóm után voltam, eléggé vacakul éreztem magam, mondjuk ezt a kép visszaadja" - írta bejegyzéséhez Szentesi Éva. A képen pedig valóban ő látható szinte teljesen kopaszon. 

A kommentelők véleménye is hasonló volt: "Sajnos itt jön az a mondat, hogy pénzért mindent. A mai világban nagyjából minden erről szól! Mindenkin átgázolni és leszarni mindenki érzéseit! Ez a reklám borzasztó! Van aki azért kopasz, mert lenyírta magának, van, aki azért, mert beteg és szenved" - írta az egyik felháborodott kommentelő Kulcsár Edina Instagram-oldalán.

"Gyönyörű vagy így is, csak azoknak rossz szerintem a képre nézni, akiknek valamilyen hozzátartozója betegség miatt kényszerűl így élni... és a szíve is összerezzen ha valakit így kell látnia, főleg ha valaki ilyen fiatal! Sajnos a kép láttán nekem ez jut eszembe" - írta Facebookon az egyik hozzászóló, akinek Kulcsár a következőképpen válaszolt: "Igen, ebbe én is belegondoltam, bár sokszor találkozom ilyen gondolatokkal más posztom alkalmával is. Pl. amikor a mamámmal vagyok, és akkor írják nekem kommentben, hogy nekik már nem él az övék. De nem szabad a rossz dolgokra gondolni".

A Bors Kulcsár Edina menedzserét is megkereste, aki nem kívánt nyilatkozni. Azt mondta, közösségi oldalán mindent elmondott.