Kulcsár Edinára kopasz fotója miatt kiakadtak a kommentelők

kopaszság ráktúlélő hajnövesztés haj komment Szentesi Éva Kulcsár Edina rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina egy hajnövesztő szérumot reklámoz, az ehhez készült reklámforón pedig kopasz parókát visel. A képhez számos hozzászólás érkezett, a legtöbben megbotránkoztak rajta, hiszen a rákkal és más betegségekkel küzdők jutottak eszükbe. Szentesi Éva író, újságíró és rákellenes aktivista is bejegyzésben fejtette ki véleményét a kampányról.

Egy hajnövesztő szérum reklámarca lett Kulcsár Edina, a cég pedig úgy döntött, hogy nem a szépségkirálynő gyönyörű haját használják a reklámban, hanem kopasz parókát adnak rá.

Kulcsár közösségi oldalán is közzétette a reklámfotót, ahol azonnal záporozni kezdtek a kommentek. A legtöbben a kemoterápián átesett rákbetegek, vagy más egészségügyi problémákkal küzdők hajhullására asszociáltak, így igencsak ízléstelennek tartották a kampányt, valamint azt, hogy ehhez a modell az arcát adta - szúrta ki a Bors.

Hasonlóan reagált erre Szentesi Éva író, újságíró, aki szintén megküzdött a rákkal. "Hú, sok gondolatom van. Erős a kontent. Jó nagy gyomros. Edina, az egy dolog, hogy a húszféle hajgöndörítő (költői túlzás), amik közül eddig szerinted mind bevált, most jössz egy hajnövesztőszer reklámmal, amiről tán még azt se tudod, használ-e, bár nem feltételezném rólad, hogy olyasmit reklámozol, amit ki sem próbáltál. Én mos kiteszek ide egy fotót magamról, ez négy éve készült, épp a tizenvalahanyadik kemóm után voltam, eléggé vacakul éreztem magam, mondjuk ezt a kép visszaadja" - írta bejegyzéséhez Szentesi Éva. A képen pedig valóban ő látható szinte teljesen kopaszon.

A kommentelők véleménye is hasonló volt: "Sajnos itt jön az a mondat, hogy pénzért mindent. A mai világban nagyjából minden erről szól! Mindenkin átgázolni és leszarni mindenki érzéseit! Ez a reklám borzasztó! Van aki azért kopasz, mert lenyírta magának, van, aki azért, mert beteg és szenved" - írta az egyik felháborodott kommentelő Kulcsár Edina Instagram-oldalán.

"Gyönyörű vagy így is, csak azoknak rossz szerintem a képre nézni, akiknek valamilyen hozzátartozója betegség miatt kényszerűl így élni... és a szíve is összerezzen ha valakit így kell látnia, főleg ha valaki ilyen fiatal! Sajnos a kép láttán nekem ez jut eszembe" - írta Facebookon az egyik hozzászóló, akinek Kulcsár a következőképpen válaszolt: "Igen, ebbe én is belegondoltam, bár sokszor találkozom ilyen gondolatokkal más posztom alkalmával is. Pl. amikor a mamámmal vagyok, és akkor írják nekem kommentben, hogy nekik már nem él az övék. De nem szabad a rossz dolgokra gondolni".

A Bors Kulcsár Edina menedzserét is megkereste, aki nem kívánt nyilatkozni. Azt mondta, közösségi oldalán mindent elmondott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.