Hosszú ideig tartó udvarlást követően mondott igent Oszter Sándor színésznek Failoni Donatella 44 évvel ezelőtt. Tudta ugyanis, hogy a férfinek nem erőssége a hűség. 

Failoni Donatella zongoraművész 44 évvel ezelőtt mondott igent Oszter Sándornak. Hosszú udvarlás előzte meg a nagy pillanatot, hiszen tudta, hogy a színész nem a hűségről híres. 

"Én eleinte nagyon féltékeny típus voltam, de nem hagytam, hogy ez a kapcsolatunk rovására menjen. Egyik éjszaka azonban nem jött haza, majd hajnalban arra keltem, hogy egy rózsaszállal a szájában kúszik be mellém az ágyba" - idézte a Dailoni donatella a Sorry magazinnak adott interjúját a Ripost

Oszter Sándor felesége Failoni Donatella olasz zongoraművészForrás: Facebook/Failoni Donatella

"Mielőtt kimondta volna, hogy megcsalt, inkább felkeltem, és csináltam neki reggelit. Elvégre mégiscsak hozzám jött haza, és őszintén szólva úgy állok hozzá, hogy amíg nekem hazudik, addig engem szeret. Viccesen úgy is mondhatnám: a boldog házasságunk titka a végtelen türelmem" - folytatta Oszter Sándor felesége, aki nem tudta férjével együtt megünnepelni a felmentést. Oszter ugyanis nem tudott elmenni a családi összejövetelre.