Hatalmas esküvőn mondta ki a boldogító igent Eugénia hercegnő, II. Erzsébet brit királynő unokája és Jack Brooksbank. A fitala pár nagy napján nemcsak a királyi család tagjai, hanem számos híresség is érkezett. 

András yorki herceg lánya, II. Erzsébet királynő unokája, Eugénia hercegnő pénteken mondta ki a boldogító igent Jack Brooksbanknek a Szent György-kápolnában. 

A hercegnő egy elegáns és kifinomult, ugyanakkor grandiózus ruhát viselt, melyhez egy nem mindennapi tiarát kapott kölcsön nagymamájától. Azt is tudni lehetett, hogy Kamilla hercegné nem vesz részt az esküvőn. A hivatalos álláspont szerint azért, mert elígérkezett egy iskolai rendezvényre már korábban, ám azt suttogják, hogy valójában azért, mert nincs jóban Eugénia hercegnő szüleivel.

Ám a királyi család többi tagja mesés ruhákban jelent meg a szertartáson, ám nemcsak ők, hanem számos híresség is tiszteletét tette a nagy napon. 

II. Erzsébet férjével, Fülöp herceggel érkezett visszafogott, szürke és arany színek kosztümben érkezettForrás: AFP/Jonathan Brady

 

Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének is meggyűlt a baja a széllelForrás: AFP/Adrian Dennis

 

György herceg és Sarolta hercegnő rettentően aranyosak voltakForrás: AFP/Steve Parsons

 

Robbie Williams feleségével, Ayda Fielddel érkezettForrás: AFP/Aaron Chown

 

Naomi Campbell a fekete és a szürke árnyalatait viselteForrás: AFP/Gareth Fuller

 

Liv Tyler színésznőt is meghívtákForrás: AFP/Matt Crossick

 

Kate Moss is megbújt az érkezők közöttForrás: Getty Images/PA/Matt Crossick

 

Demi Moore egy csodás ruhát választottForrás: AFP/Gareth Fuller