Ellepték a sztárok és a királyi család tagjai Eugénia hercegnő esküvőjét

Kate Moss esküvő Robbie Williams Eugénia hercegnő királyi család II. Erzsébet brit királynő Fülöp herceg Katalin hercegné Naomi Campbell Vilmos herceg Liv Tyler Demi Moore Jack Brooksbank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas esküvőn mondta ki a boldogító igent Eugénia hercegnő, II. Erzsébet brit királynő unokája és Jack Brooksbank. A fitala pár nagy napján nemcsak a királyi család tagjai, hanem számos híresség is érkezett. 

András yorki herceg lánya, II. Erzsébet királynő unokája, Eugénia hercegnő pénteken mondta ki a boldogító igent Jack Brooksbanknek a Szent György-kápolnában.

A hercegnő egy elegáns és kifinomult, ugyanakkor grandiózus ruhát viselt, melyhez egy nem mindennapi tiarát kapott kölcsön nagymamájától. Azt is tudni lehetett, hogy Kamilla hercegné nem vesz részt az esküvőn. A hivatalos álláspont szerint azért, mert elígérkezett egy iskolai rendezvényre már korábban, ám azt suttogják, hogy valójában azért, mert nincs jóban Eugénia hercegnő szüleivel.

Ám a királyi család többi tagja mesés ruhákban jelent meg a szertartáson, ám nemcsak ők, hanem számos híresség is tiszteletét tette a nagy napon.

II. Erzsébet férjével, Fülöp herceggel érkezett visszafogott, szürke és arany színek kosztümben érkezett Forrás: AFP/Jonathan Brady

Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének is meggyűlt a baja a széllel Forrás: AFP/Adrian Dennis

György herceg és Sarolta hercegnő rettentően aranyosak voltak Forrás: AFP/Steve Parsons

Robbie Williams feleségével, Ayda Fielddel érkezett Forrás: AFP/Aaron Chown

Naomi Campbell a fekete és a szürke árnyalatait viselte Forrás: AFP/Gareth Fuller

Liv Tyler színésznőt is meghívták Forrás: AFP/Matt Crossick

Kate Moss is megbújt az érkezők között Forrás: Getty Images/PA/Matt Crossick

Demi Moore egy csodás ruhát választott Forrás: AFP/Gareth Fuller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.