D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című autós-beszélgetős műsorának vendége ezúttal Kőhalmi Zoltán volt. A humorista beszélt egy két évvel ezelőtt elkövetett hibájáról, valamint arról is, hogy pszichológushoz jár.

D. Tóth Kriszta és Kőhalmi Zoltán beszélgetése során egyszer csak arra a bizonyos majd' két évvel ezelőtti interjúra terelődött a szó, amiben elárulta: kategorizálta a Dumaszínházas munkatársait. A népszerű humorista megbánta már az akkori ítélkezést. Ma már azt mondja, hogy nemcsak erről beszélni volt hiba, de maga a kategorizálás is.

Mivel nem mondtam neveket, bárki magára vehette. Az utóhatása volt nagyon meghatározó. Elindult egy vesszőfutásom a kollégák között, és elindult egy vesszőfutásom a bulvársajtóban... Fölkorbácsolódtak olyan indulatok, amikre én nem is számítottam. Előjöttek tízéves sérelmek is, és oda jutottunk, hogy végül is »ki vagyok én, hogy bárkinek is megmondjam, mit csinál a színpadon«. Arra jutottam, hogy tényleg, ki vagyok én. Nem vagyok egy felkent minőségellenőre meg apostola ennek az egésznek, bár lehet, hogy úgy néztem magamra sokáig. De aztán volt egy pont, amikor rájöttem, hogy én tényleg nem vagyok itt senki, és tök komolyan azt mondom, hogy virágozzon minden virág, és a néző eldönti, hogy melyiket szagolja. És ez odáig jutott, hogy egy köremailben megfogadtam, hogy nyilvánosan egy kanál fekáliát elfogyasztok, ha bárkinek a színpadi dolgairól bárhol, akár egy szót is mondok. Ehhez tartom magam, és sokkal nyugodtabb az életem."

Kőhalmi Zoltán D. Tóth Krisztával beszélgetettForrás: WMNmagazin/YouTube

Kőhalmi Zoltánt nagyon mélyen érintette az is, amikor a napilapok címlapon hozták a hírt, hogy pszichológushoz jár. Bevallotta DTK-nak, mindig is nagyon fontos volt neki, hogy mit gondolnak róla, noha már sokat javult ezen a téren – régebben hetekig elemezgette a fellépéseit, kereste a hibákat. Azt pedig nevetve tette hozzá: a felesége kicsit aggódik, ha túl sokat jár pszichológushoz, még a végén teljesen „normális" lesz, és nem tud miből dolgozni a műsoraiban.