Facebookon élőzött a férfi vezetés közben: borzasztó tragédiát okozott

Románia Facebook baleset tragédia élő közvetítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vezetés közben indított élő videót az egyik sofőr a romániai Temesvár közelében: tragédia lett a vége.

Szörnyű esemény történt Temesvár közelében: autóbalesetben egy 31 éves férfi és egy 9 éves kislány hunyt el – írja a Ripost. Az Audi a sötétben nekiütközött egy kivilágítatlan traktornak, majd áttérve a másik sávba egy másik autónak csapódott. A két halálos áldozat (a sofőr és a gyermek) mellett négy sérülje is van az esetnek.

A balesetről egy döbbenetes felvétel is készült. Mint kiderült, a sofőr, aki 180-nak száguldott, élő közvetítést indított az autóban a Facebookon. A videónak akkor sem szakadt vége, amikor az ütközések történtek.

Csak erős idegzetűeknek!

Évente ötvenezer forintot dob ki egy magyar család az ablakonhttp://www.life.hu/news/20181013-evente-otvenezer-forintot-dob-ki-egy-magyar-csalad-az-ablakon.htmlRengeteg pénzt dobunk ki az ablakon azért, mert nem tároljuk megfelelően élelmiszereinket a hűtőszekrényben. NewsOrigoNemi betegséget hordozó harkelin-katicák inváziójával küzd Angliahttp://www.life.hu/news/20181013-nemi-betegseget-hordozo-harkelin-katicak-invaziojaval-kuzd-anglia.htmlMíg itthon a poloskákkal, Nagy-Britanniában a harlekin-katicákkal küzdenek a lakosok. NewsOrigoHétvégén is folytatódik a napsütéses, őszi időhttp://www.life.hu/news/20181013-hetvegen-is-folytatodik-a-napsuteses-oszi-ido.htmlBár a szombati munkanap miatt nagyon sokan dolgoznak ma, a kellemes őszi idő holnap is folytatódik. Érdemes lesz kimenni a szabadba. News--Hangorkánt vettek videóra Svédországban, nem tudni, honnan jöttek a zajokhttp://www.life.hu/news/20181012-hangorkant-vettek-videora-svedorszagban-nem-tudni-honnan-jottek-a-zajok.htmlMindössze 45 percig tartott az a jelenség, melyet Svédországban vettek videóra. A hangorkán hangjai szinte túlvilágiak, egyelőre a tudósok sem találnak rá magyarázatot. News--Szellemet rögzíthetett az idősek otthonának biztonsági kamerája: videóhttp://www.life.hu/news/20181012-szellemet-rogzithetett-az-idosek-otthonanak-biztonsagi-kameraja.htmlEgy furcsa, szellemnek tűnő, mozgó foltot rögzített egy biztonsági kamera Chicagóban. NewsOrigoVárosi épületek között húzott el a hatalmas repülőgép: elképesztő videóhttp://www.life.hu/news/20181011-varosi-epuletek-kozott-huzott-el-a-hatalmas-repulogep-elkepeszto-video.htmlA városi irodaépületek között húzott el egy hatalmas Boeing C-17-es repülőgép Ausztráliában. Többeket a 2001. szeptember 11-i terrortámgadásra emlékeztetett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.