Hétvégén is folytatódik a napsütéses, őszi idő

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst -
Vénasszonyok nyara hétvége napsütés időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a szombati munkanap miatt nagyon sokan dolgoznak ma, a kellemes őszi idő holnap is folytatódik. Érdemes lesz kimenni a szabadba.

Már az utóbbi napokban sem panaszkodhattunk az időjárásra, a Köpönyeg előrejelzése szerint még jó ideig nem kell számolnunk drasztikus változással. Hétvégén is bátran szervezhetünk szabadtéri programokat, csapadék nem várható.

Szombat derült, szikrázóan napos, kellemes időre számíthatunk. A keleti szél gyenge marad. Front nem lesz felettünk. 20-25 fok között alakul a csúcsérték. Vasárnap marad a szép őszi, már-már nyárias időjárás sok napsütéssel. 22 fok körüli értékeket mérhetünk délután. A keleti, délkeleti szél megélénkül.

Érdemes lesz kimozdulni hétvégén Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst

Úgy tűnik, a kellemes, őszi idő még jövő hét elején is biztosan marad, szerdáig sok napsütésre, napokig száraz időre van kilátás. Alig lesz változás a hőmérsékletben: délutánonként 19-24 fok valószínű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.