Megkarcolták Molnár Anikó autóját, mégis neki kell fizetnie

Forrás: FEM3 -
büntetés rendőrség karcolás Molnár Anikó autó incidens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A parkolóban karcolták meg Molnár Anikó autóját. Az egykori Nagy Ő hiába volt ártatlan, neki is fizetnie kell.

Molnár Anikó épp barátnőjével kávézgatott, amikor a pakolóban megkarcolta autóját egy limuzin. Az egykori Nagy Ő persze nem hagyta annyiban a dolgot, kérdőre vonta a sofőrt.

Szépen elkapta a bal elejét, meghúzta, lenyúzta a festéket is. Száz méterrel arrébb állt meg végül a pasas, úgyhogy odamentem hozzá, hogy mégis mi történt, de letagadta az egészet. A szóváltás nem vezetett sehova, ezért rendőrt hívtam. Felvette a jegyzőkönyvet, de nem tudott semmit megállapítani, annak ellenére, hogy mind a két autón volt sérülés és egyértelműnek tűnt a helyzet" – magyarázta a Blikknek.

Molnár Anikónak ártatlanul kell fizentie Forrás: FEM3

Anikó ezután bement a rendőrkapitányságra, ahol kiderült, kamerafelvételek és szemtanúk hiányában valóban nem lehet megállapítani, ki a hibás, így neki is fizetnie kell az incidens miatt.

Közel hatvanezer forintot kell kiperkálnom... A partiautót üzemeltető vállalkozásnak ez nyilván nem tétel, nekem viszont sok, főleg úgy, hogy semmit nem tettem, a parkolóban állt az autóm."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.