Megkarcolták Molnár Anikó autóját, mégis neki kell fizetnie

Forrás: FEM3 -
büntetés rendőrség karcolás Molnár Anikó autó incidens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A parkolóban karcolták meg Molnár Anikó autóját. Az egykori Nagy Ő hiába volt ártatlan, neki is fizetnie kell.

Molnár Anikó épp barátnőjével kávézgatott, amikor a pakolóban megkarcolta autóját egy limuzin. Az egykori Nagy Ő persze nem hagyta annyiban a dolgot, kérdőre vonta a sofőrt.

Szépen elkapta a bal elejét, meghúzta, lenyúzta a festéket is. Száz méterrel arrébb állt meg végül a pasas, úgyhogy odamentem hozzá, hogy mégis mi történt, de letagadta az egészet. A szóváltás nem vezetett sehova, ezért rendőrt hívtam. Felvette a jegyzőkönyvet, de nem tudott semmit megállapítani, annak ellenére, hogy mind a két autón volt sérülés és egyértelműnek tűnt a helyzet" – magyarázta a Blikknek.

Molnár Anikónak ártatlanul kell fizentie Forrás: FEM3

Anikó ezután bement a rendőrkapitányságra, ahol kiderült, kamerafelvételek és szemtanúk hiányában valóban nem lehet megállapítani, ki a hibás, így neki is fizetnie kell az incidens miatt.

Közel hatvanezer forintot kell kiperkálnom... A partiautót üzemeltető vállalkozásnak ez nyilván nem tétel, nekem viszont sok, főleg úgy, hogy semmit nem tettem, a parkolóban állt az autóm."

Várkonyi Andrea és Liptai Claudia már nem olyan jó barátnők?http://www.life.hu/sztarok/20181013-varkonyi-andrea-es-liptai-claudia-mar-nem-olyan-jo-baratnok.htmlVárkonyi Andrea életében rengeteg a változás és úgy tűnik, nem csak Bochkor Gáborral szakított, hanem barátnőjével is. TV + SztárokOrigoÉlő adásban mondta el Schobert Norbi, miért vállal ennyi televíziós szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-elo-adasban-mondta-el-schobert-norbi-miert-vallal-ennyi-televizios-szereplest-tv2.htmlAhogy azt már megírtuk, Schobert Norbi megosztotta az embereket A legbátrabb páros műsorában. Volt, akinél a hisztije verte ki a biztosítékot, másnak az nem tetszett, hogy Norbi pocakot eresztett. Schobert most reagált ezekre, és azt is elárulta, televíziós szerepléseivel pénzt gyűjt rászorulók számára. TV + SztárokOrigoÚjra kiállították Molnár Csilla szobrát: felháborodást keltetthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-ujra-kiallitottak-molnar-csilla-szobrat-felhaborodast-keltett.htmlMolnár Csilla több mint 30 éve hunyt el. Halála után nem sokkal a róla készült szobrot is elvitték: a Magyar Nemzeti Galéria pincéjében volt, míg nemrég újra ki nem állították. Sokan felháborodtak miatta. TV + SztárokOrigoKifizette idős rajongója gáztartozását Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kifizette-idos-rajongoja-gaztartozasat-bochkor-gabor-musorvezeto.htmlMegesett a szíve idős rajongóján Bochkor Gábornak. TV + SztárokOrigoSurvivor: feladta a játékot Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181013-survivor-feladta-a-jatekot-balazs.htmlEszti után újabb játékos döntött úgy, hogy nem vesz részt a további küzdelemben. Az Agila törzsből ezúttal - másodikként - Balázs döntött úgy: hazamegy. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigihez akarta vágni a mikrofont egy jelentkezőhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-xfaktor-radics-gigihez-akarta-vagni-a-mikrofont-egy-jelentkezo.htmlVáratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.