Váratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. 

Mirjam saját cédével érkezett a válogatóra, ám produkciója nem tetszett a mentoroknak, a kritika pedig a lánynak nem tetszett: kiborult, és nekitámadt ByeAlexnek. KIjelentette, akinek a hangja nulla, az ne kritizáljon.

"Ne haragudj, lesza.om, mit mondasz" – vágta Alex fejéhez, ám Gigi védelmébe vette mentortársát.

– Miért jöttél ide, ha nem bírod a kritikát?" – kérdezte az énekesnő. Ez volt az a kérdés, amikor Mirjam a mentorasztalhoz akarta vágni a mikrofont. 

Forrás: RTL Klub

"Megmondom őszintén, váratlanul ért, az agressziót rosszul tűröm. Ilyen esetben én is felkapom a vizet, mert erős az igazságérzetem, nehezen bírok a saját indulataimmal.Hazudnék, ha azt mondanám, nem lepett meg a repülő mikrofon, hiszen akár meg is sérülhettem volna! Nekünk az a feladatunk mentorként, hogy kiválogassuk az igazán tehetséges embereket, és ő sajnos nem tartozott közéjük. Én is sokszor nekifutottam a tehetségkutatóknak, ért rengeteg igazságtalan kritika, mégsem jutottam el oda soha, hogy bántsak valakit" - kommentálta a történteket Gigi a Blikknek

Végig ott vannak a biztonsági őrök

Verebély Marcell, az X-Faktor főszerkesztője elárulta, a biztonsági emberek végig ott voltak takarásban, és bármikor közbeléptek volna, ha veszélyessé válik a helyzet. Hozzátette, persze, arra, hogy mikrofon röpülni fog, nem lehet felkészülni.