A 40 pluszos csapat esett ki a Szenzációs Négyesből

műsor kiesés Szenzációs négyes RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 pluszosok után a 40 pluszosoknak is búcsúzniuk kellett a Szenzációs Négyes című műsorból.

Hétvégén kiderült, hogy a két legfiatalabb generáció: a 20 pluszos és a 30 pluszos csapat jutott a Szenzációs Négyes csapatdöntőjébe.

A legutóbbi műsorban immár hetedik alkalommal csaptak össze a generációk és a három csapat egyéni produkciókban, duettben és összevont csapatban is bizonyíthatott úgy, hogy közben megidézték a már kiesett 50 pluszos csapatok játékosait.

Az izgalmas előadások után kiderült, hogy ezúttal a 40 pluszosoknak (Hajdu Steve, Kökény Attila, Koós Réka és Fésűs Nelly) kellett búcsúzniuk: így a két legfiatalabb korosztály jutott a fináléba.

A következő adásban kiderül, melyik generáció lesz Szenzációs Négyes győztes csapata, majd az ezt követő héten jön a mindent eldöntő utolsó show, ahol megmérkőznek egymással a nyertes csapat tagjai és valaki elnyeri a legjobb előadó címét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.