Egy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták.

Kamarás Iván nagyon sokat dolgozott a nyáron, hiszen játszik az Aranyéletben, a Korhatáros szerelemben és a Game Over Club című filmben is, ami januárban kerül majd mozikba. Minden forgatáson szinte percre pontosan be van osztva a színészek ideje, Kamarás Iván pedig megcsúszott egy kicsit, így kénytelen volt a nyílt utcán átöltözni, nagy feltűnést keltve.

Kamarás Iván levetkőzött az utcánFotó: Mudra László - Origo

"Közterületen forgattunk, ami ugyan el volt kerítve, de nem volt lezárva, hogy ne zavarjuk a forgalmat. Ebédszünetünk volt, kiugrottam a közelben parkoló autómhoz, mert bent hagytam a telefonomat. A nagyobbik fiamtól volt körülbelül négymillió nem fogadott hívásom. Gyorsan visszahívtam, és kiderült, nincs semmi baj, csak a péntek esti buli utáni hazaérkezés időpontját szerette volna néhány órával későbbre tornázni. Amíg erről alkudozgattunk, véget ért az ebédszünet, vissza kellett mennem forgatni. Az öltöztető már a jelmezzel a kezében toporgott, hevesen mutogatva, hogy komolyan sietni kéne. A tér másik felén volt az öltöző buszunk, jópár perc lett volna átérni. Átöltözöm itt, mondtam hirtelen, a kolléga nem kis megdöbbenésére. Az autóm lesz az öltöző, pillanatok alatt megvagyok, mondtam neki, és már szálltam is be a kocsiba. Egy apróságot felejtettem csak el: a nyílt utcán vagyunk, egy forgalmas út kellős közepén. Mikor vetkőzni kezdtem, akkor esett le a tantusz, hogy itt jönnek-mennek az emberek kocsival, gyalogosan. Nem tudom, létezik-e olyan, hogy átöltözési világcsúcs, de ha igen, én azt akkor biztos megdöntöttem" - mondta a Borsnak Iván, akit sokan megbámultak akciója miatt. "Már az átöltözés alatt is totál hülyének néztek, de amikor kiszálltam köntösben és papucsban, ez volt a jelmezem a következő jelenetben, azt nem volt hova tovább fokozni. Zavaromban felkaptam a napszemüvegem, így téve teljessé a komplett idióta képet". A színészt egy idős bácsi is megszólta: "Én is mentem már haza ilyen állapotban, de az hajnalban volt, nem fényes nappal" - mondta az úr. "Ezúton elnézést mindenkitől aki látta" - tette hozzá Kamarás Iván.